Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Almanca Okuma Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Okyanus Kolejleri Almanca Okuma Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Okyanus Kolejlerinin düzenlediği Almanca Okuma Yarışması bu sene Covid-19 sebebiyle online olarak gerçekleşti.

19 Şubeden katılan toplam 21 öğrenci ile Okyanus Koleji Almanca öğretmenleri jüriliğinde gerçekleşen okuma yarışması ile öğrencilere ünlü Alman yazarlarının hayatı ve daha önce görmediği metinler okutularak yarışma sonlandırıldı. Bu yıl düzenlenen yarışmada amacımız öğrencilere Almanca’yı sevdirmek, Alman Dili ve Edebiyatındaki önemli şahsiyetleri ve eserlerini tanıtmak ve telaffuzlarını geliştirmektir.

Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder ve önümüzdeki sene sınavın yüz yüze olmasını temenni ederiz.

Bu Senenin Kazanan Öğrencileri

1. Emir ERBİL İstanbul Avcılar Okyanus Koleji
  2. Zeynep Selen ÖZEN İstanbul Mimarsinan Okyanus Koleji
  3. Ilgın ÖZPEHLİVAN İzmir Bornova Okyanus Koleji