Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 11. Geleneksel "Bir Fikrim Var" Proje Sunumlarını Gerçekleştirdi
Okyanus Kolejleri 11. Geleneksel "Bir Fikrim Var" Proje Sunumlarını Gerçekleştirdi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu öğrencilerinin, bireysel olarak hazırlamış oldukları projeleri “XI. Geleneksel Bir Fikrim Var!” proje sunum gününde sergilendi.

Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir Fikrim Var!” proje çalışmaları geleneksel olarak her yıl düzenlenen etkinlikler kapsamında bu yıl da sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. 

Okyanus Kolejleri Ataşehir, Bahçeşehir ve Kemerburgaz Kampüslerindeki Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu 1.,2.,3. ve 4. sınıf öğrencileri; Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Ümit Davaslıgil tarafından takibi gerçekleştirilen projelerini, öğrencilerimizin aileleri ve öğretmenlerinin de büyük destekleri ile 18 Ocak Salı günü Ataşehir, 19 Ocak Çarşamba günü Bahçeşehir ve 20 Ocak Perşembe günü Kemerburgaz Kampüslerimizdeki tüm ziyaretçi ve katılımcılara kendi okullarında büyük bir heyecan ile sundular.

"Toplumsal ve Evrensel Sorunlara Hassasiyet Gösteren ve Çözüm Üreten Öğrenciler"
Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu Ana Bölüm Başkanı Hamit Bekçi, okullarımızda yapılan proje çalışmalarında; çocukların araştırma yapmayı öğrenebilen, üretebilen, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, STEM becerilerini kullanabilen bireyler olmaları açısından önem taşımakta olduğunun altını çizdi. Yaratıcılığın en önemli özelliğinin eğitim ile geliştirilebilir olmasının öneminden bahseden Bekçi, “Projelerimiz; akıcılık, esneklik, özgünlük ve zenginleştirme gibi yaratıcılığın dört boyutunu geliştirmek üzere tasarlanmaktadır. Bu yıl on birincisini heyecanla düzenlediğimiz etkinliğimizin; öğrencilerimizin toplumsal ve evrensel sorunlara hassasiyet gösteren ve çözüm üretebilen kişiler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamaktayız.” ifadeleri ile tasarlanan bu projelerde özellikle yaratıcılığın desteklenen eğitim ile önem kazandığını belirtti.

Okyanus Ailesi olarak, başta velilerimiz olmak üzere öğrencilerimizin hazırladıkları sunumları öğrencilerimiz kadar büyük bir heyecan ile inceleyen Yönetim Kurulu üyelerine, kampüs yöneticilerine ve öğretmenlerimize; öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldukları için teşekkür eder, organizasyonun en önemli halkası olan öğrencilerimizi de emeklerinden dolayı tebrik ederiz.
 


Haber
:
Aslı HÜMAŞA
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Aslı HÜMAŞA
Tarih
:
20 Ocak 2022, Perşembe 17:52
Okunma
:
1.859 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları