Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | OBİT 2024 FİNALİ VE ÖDÜL TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
OBİT 2024 FİNALİ VE ÖDÜL TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
  • Paylaş
Okyanus Koleji BARGEM ekibimizin düzenlediği OBİT (BİLİM İNOVASYON VE TASARIM) YARIŞMASI 9 Mayıs Perşembe günü Kemerburgaz Okyanus Kolejinde gerçekleşti.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen yarışmamızın tüm gün süren final sergisi sırasında öğrencilerimiz kendi kategorilerinde jüri üyelerine sunumlarını yaptılar. Ayrıca stantlar gün boyu Okyanus koleji öğrencileri, öğretmenler, veliler ve idarecilerimiz tarafından ziyaret edildi. Jüri değerlendirmeleri sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde her kategoride derece alan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Yarışmamızda bu yıl 82 proje finalist olarak yarışma hakkı kazandı. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İzmir, İzmit ve İstanbul’da bulunan tüm kampüslerimizden finalist olarak katılan öğrencilerimiz tüm gün projelerini anlatarak heyecanlı bir rekabet yaşadılar.

Yarışmanın ödül töreni, OBİT yarışması Başkanı ve okulumuz Proje Koordinatörü Dr. Duygu Yavuz, Sayın Genel Müdürümüz Lokman Demiray ve Sayın Kurucumuz Orhan Özbey’in açılış konuşmalarıyla başladı. Jüri üyelerimizin ve görevli öğrencilerini plaket takdimi sonrası 6 farklı kategoride derece alan öğrencilerimiz açıklandı.

Bilim, Sanat ve Spor alanında sayısız etkinlik düzenleyerek öğrencilerinin yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayan ve bu konuda öncü olan Okyanus Kolejlerinin OBİT organizasyonunda emek harcayan herkese çok teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ödül kazananların tam listesi için alttaki linki tıklayınız.

https://www.obityarismasi.com/obit-2024/kazananlar/

Obit yarışması ile ilgili detayları www.obityarismasi.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Bargem
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
10 Mayıs 2024, Cuma 15:51
Okunma
:
554 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları