Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | LGS Yaklaşırken Aklımdaki Sorular ve Dikkat Egzersizleri
LGS Yaklaşırken Aklımdaki Sorular ve Dikkat Egzersizleri
  • Paylaş
LGS yaklaşırken 8.sınıf öğrencilerimizin 6 Haziran tarihinde katılacağı LGS sınavına sayılı günler kala her hafta yapılması planlanan oturumlar ile öğrencilerimizin sınava daha donanımlı girmesini sağlamayı hedefliyoruz.

Sınav süreci öğrencilerin hem akademik hem de psikolojik anlamda duygu yönetimini ölçer. Bu sebeple sene başından itibaren rehberlik birimi olarak yaptığımız tüm çalışmalar öğrencilerimizin bu süreci en iyi şekilde geçirebilmesini destekleyecek şekilde düzenlenmiştir. Sınava bir ay kala uygulanmaya başlanacak olan LGS Yaklaşırken oturumlarından ilki öğrencilerin LGS hakkında merak ettiği soruları sorabileceği ve ardından dikkat etkinlikleri ile sürdürülebilir dikkat becerilerini arttırmaya yönelik çalışmalardan oluşmaktadır. Tüm bunlara ek olarak öğrencilerimiz için hazırlanan dikkat etkinlikleri kitapçığı öğrencilerimizin bireysel çalışmalar ile dikkat becerilerini geliştirmesini amaçlamaktadır.


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
10 Mayıs 2021, Pazartesi 00:53
Okunma
:
838 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları