Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında Uzmanlarla Buluşuyoruz...
Kişisel Gelişim Dersi Kapsamında Uzmanlarla Buluşuyoruz...
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri olarak yürüttüğümüz Kişisel Gelişim Dersi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimizi kişisel hedeflerini belirlemelerinde fayda sağlayacak olan uzmanlarla buluşturuyoruz.

LGS'ye sayılı günler kala Kemerburgaz, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Güneşli, Fatih ve Bayrampaşa şubelerinin de katılımıyla8. sınıf öğrencilerimiz  Medipol Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ragıp Özyürek ile buluştular.

İnsan hayatında başarının en büyük özelliğinin hedef belirlemek olduğunu söyleyebiliriz. Uzmanımız ve öğrencilerimiz seminer boyunca, hedef belirlemenin önemi, ilgi ve yeteneklerimiz doğrultusunda nasıl hedef belirleneceği üzerinde paylaşımlarda bulundular. Gerçekçi, ulaşılabilir ve kişiye özel belirlenen hedeflerin motivasyon üzerindeki olumlu etkileri üzerinde duruldu. Öğrencilerimiz sınav sürecine ve sonrasına dair sorularını paylaşma imkanı buldular.

Unutmayalım ki  "Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz." (Claude Bernard)


Haber
:
Çiğdem AĞAZADE
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
21 Mayıs 2019, Salı 10:24
Okunma
:
991 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları