Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ben De Yazarım Yarışması Nisan Ayı Birincileri Belli Oldu
Ben De Yazarım Yarışması Nisan Ayı Birincileri Belli Oldu
  • Paylaş
Nisan ayı Ben de Yazarım yarışması birincileri ödüllerini aldılar.

Okyanus Kolejlerinde Türkçe zümresi tarafından her ay düzenlenen “Ben de Yazarım” yarışması nisan ayı birincileri belli oldu.

Öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmek, duygu düşünce ve hayallerini kâğıda dökmek amacıyla yapılan etkinlikle “Türkiye’ ye ziyarete gelen bir turistsiniz. Türkiye ‘ de üç ay kaldınız. Bu süre içinde gezip gördüklerinizi anlatan bir gezi yazısı yazınız.” konusunu kaleme alan genç yazarlar gezi yazısının özelliklerini de öğrendiler. 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmadaki heyecan görülmeye değerdi. Kendilerini Evliya Çelebi gibi o ilden o ile götüren öğrencilerin her biri birbirinden güzel eserler ortaya koydular. Her sınıf seviyesinden birinciler belirlendi. Okyanus Puanı ödülleri Müdür yardımcıları ve Türkçe zümre başkanları tarafından takdim edilen nisan ayı birincileri yazarlık yolunda bir adım daha atmış oldular.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ben de Yazarım Nisan Ayı Birincileri için tıklayınız.


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
08 Mayıs 2019, Çarşamba 17:05
Okunma
:
896 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları