Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 15. Satranç Turnuvası Final Müsabakası
15. Satranç Turnuvası Final Müsabakası
  • Paylaş
10 Haziran’da Bahçeşehir Kampüsü’nde

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü, 10 Haziran Tarihinde 15. Satranç Turnuvası Final Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

 

Kampüsler arası satranç turnuvamız iki aşamadan oluşmaktadır. Birinci aşamamız olan kampüs içi turnuvalarımız mayıs ayı içerisinde yetenek derslerimizde yaklaşık 1000 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

 

Turnuvamızın birinci etabını birincilik ile tamamlayan sporcularımız madalya almaya hak kazanmış olup, madalyaları 10 Haziran tarihinde Bahçeşehir Kampüsümüzde geçekleştirilecek olan turnuvamızın final etabında kendilerine takdim edilecektir.

 

Birincilik başarısı gösteren sporcularımızı tebrik eder, sporcu listesine haberin sonundan ulaşabilirsiniz.

 

Turnuvamızın final etabı ise 10 Haziran 2023 tarihinde Bahçeşehir Kampüsümüzde sabah 08.30’da kayıt kontrol işlemleriyle başlayıp, saat 15.00 gibi başlaması planlanan son turun ardından son bulacaktır.

 

Turnuvamız yedi farklı kategoriden oluşmaktadır. Kategorilerimiz;

 

2. sınıflar / 3. sınıflar / 4. sınıflar / 5. sınıflar / 6. sınıflar / 7. sınıflar / 8. sınıflar olarak adlandırılmıştır.

 

Her kampüsümüzü turnuvamızın birinci etabında kendi kategorisinde birincilik başarısı elde eden listemizdeki yedi sporcuyu temsil edecektir.

 

 

“15. Okyanus Kolejleri Kampüsler Arası Satranç Turnuvamız, Kampüs İçi Satranç Turnuvamızın Final Etabı Niteliğinde Olup Birinci Olan Sporcularımız Dışında Harici Katılım Başvurusu Alınmayacaktır.

 

Final etabında birincilik başarısı gösteren sporcularımız kupa, ikinci ve üçüncü olma başarısı gösteren sporcularımız ise madalya ile ödüllendirilecektir. Ayrıca her kategoride birinci çıkarmaya başaran sporcularımızın kampüsleri de kupa ile ödüllendirilecektir.

 

Turnuvamızın final etabı toplamda 5 tur olarak planlanmaktadır. 2. turunun ardından yemek molası verilecek olup, katılım gösteren tüm öğrenci ve velilerimize ücretsiz yemek hizmeti verilecektir.

 

Turnuva alanına ulaşım noktasında dilerse öğrencilerimiz velileriyle birlikte kendi imkânlarıyla, dilerlerse de kampüslerinden hareket edecek olan ücretsiz servis imkânı ile katılım gösterebileceklerdir. Servis hizmeti sadece öğrencilerimize sunulmakta olup, veli kullanımına kapalıdır. Turnuva bitiminde öğrencilerimiz tekrar servislerle kampüslerine ulaşımları sağlanacaktır. Servis bilgileri turnuva haftasında satranç öğretmenlerimiz tarafından katılımcı öğrencilerimizin velileri ile paylaşılacaktır.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
08 Haziran 2023, Perşembe 10:56
Okunma
:
420 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları