Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 1. Okuma Zamanı Festivali Başlıyor!
1. Okuma Zamanı Festivali Başlıyor!
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Türkçe zümresi olarak iki yıldır uyguladığımız "Okuma Zamanı" projemizi bir festivalle taçlandırıyoruz. Gelenekselleşmesini amaçladığımız "Okuma Zamanı Festivali" nin 1.si için kayıtlarımız başlamış durumda.

Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi Türkçe zümresi olarak öğrencilerimizin ve velilerimizin tıpkı ülke genelinde olduğu gibi okuma alışkanlığı konusunda yardıma ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Son iki yılda da bu alışkanlığı hem öğrencilere hem de velilere kazandırmak için birtakım çalışmalar yaptık. Her sabah ilk dersin ilk 15 dakikası kitap okumak, Aile Kitap Okuma Takip Çizelgesi oluşturmak, eğitim paketlerinde okuma kitapları bulundurmak ve Okuma Becerileri Okuryazarlığı defterleri hazırlamak bunlardan sadece birkaçı. Yaptığımız bu çalışmaların oldukça verimli olduğunu zaman ilerledikçe daha da iyi gözlemlemeye başladık. Bu gözlemlerimiz sonucunda okuma alışkanlığını pekiştirmek, neden kitap okuması gerektiğini anlatmak, okuma alışkanlığı ve sınav başarısı ilişkisini kavratmak, yazmaya olan ilgilerini güçlendirmek gibi yetkinlikleri öğrencilerimize kazandırmak için büyük bir Okuma Zamanı Festivali düzenlemeye karar verdik. Festivalde sadece öğrencilerimiz değil velilerimizin de yer almalarına imkân tanıdık. Velilerimiz de öğrencilerimizle birlikte aynı eğitimlere katılıp çocuklarının okuma alışkanlığı gelişiminde doğru destek verebilmeyi, sınavlara yönelik çocuklarına nasıl destek olabileceklerini kavrayıp, çocuklarının kitaplarını okudukları yazarlarla iletişim kurma imkanını elde edeceklerdir.

Okuma Zamanı Festivali Majoleeducation&travel şirketi ile birlikte 13-14-15 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecektir. Festival için kontenjan sınırımız toplam (veli+öğrenci) 250 kişidir. Ödenmesi gereken ücret kişi başı 1400 TL olup sadece Antalya kampüsümüz için uçak bileti fiyatı çıkarılıp kişi başı 1150 TL'dir. Festivale öğrenci ve veli birlikte katılabileceği gibi sadece öğrenci ya da sadece veli olarak da katılım sağlanabilecektir.Son başvuru tarihi 28 Aralık 2018 Cuma günüdür. Bu tarihe kadar katılacak öğrenci ve velilerin verilen banka hesabına ücretlerini ödemiş olmaları gerekmektedir.

Katılmak isteyen öğrenci ve velilerimiz kampüs Türkçe öğretmenlerinden “Veli Taahhütnamesi ve Kayıt Formu”nu temin edip doldurmalı ve öğretmene teslim etmesi gerekmektedir.

1. OKUMA ZAMANI BROŞÜRÜNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
1. OKUMA ZAMANI AFİŞİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
 


Haber
:
Tuğba AKGÜN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
05 Aralık 2018, Çarşamba 12:28
Okunma
:
942 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları