Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Oyuncu Olmak İsteyen Öğrenciler Diriliş Ertuğrul Setinde
"Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Oyuncu Olmak İsteyen Öğrenciler Diriliş Ertuğrul Setinde
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Eğitimde En İyiler 1. lik ödüllü proje ile Okyanus Kolejleri öğrencileri hayallerindeki mesleklerde bir gün geçirmeye devam ediyor.

"Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi ile Okyanus Kolejleri öğrencileri Diriliş Ertuğrul gezi setinde…

‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesinin en önemli aşaması olan ‘Meslekte İlk Gün’ kapsamında oyuncu olmak isteyen İstanbul Anadolu yakası Okyanus Kolejleri 5. Sınıf öğrencileri ‘Diriliş Ertuğrul’ dizi setini ziyaret etti.

 Uzun zamandır tv kanalında yayınlanan ve sevilen ‘Diriliş Ertuğrul’ dizinin setinde 5. Sınıf öğrencileri oyuncularla tanışma fırsatı buldular. Çekimlerin kamera arkası ve dizinin çekim mekanlarını gezen öğrenciler , bir çok konuda merak ettikleri soruları ve detaylı bilgileri yapım koordine ekibinden öğrendiler. Proje koordinatörü Çiğdem Ağazade; öğrencilerimizin hayal ettikleri mesleklerde detaylı bilgi sahibi olmaları, mesleği yerinde görmeleri ve deneyimlemelerini sağlayan ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi ile öğrencilerimizin geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlıyoruz.’ dedi.

Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi kapsamında 5. Sınıf öğrenci meslek deneyimlemesi 29 Nisan tarihine kadar devam edecektir.


Haber
:
Çiğdem AĞAZADE
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Şubat 2019, Salı 12:37
Okunma
:
957 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları