Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 'Eğitimde En İyiler' 1.'lik Ödülü İçin Velilerimize Sonsuz Teşekkürler
'Eğitimde En İyiler' 1.'lik Ödülü İçin Velilerimize Sonsuz Teşekkürler
  • Paylaş
Velilerimize Sonsuz Teşekkürler

 24 Kasım ‘Eğitimde En İyiler’ ödül töreninde Okyanus Kolejleri ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi ile 1. oldu.

Öğrencilerimize mesleklerini anlatan, meslek hayatına daha emin adımlarla ilerlemeleri için okullarımızda mesleklerinin inceliklerini anlatarak ve iş yerlerinde meslek deneyimi kazanmaları için olanak sağlayan siz değerli velilerimize teşekkür ederiz..

‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi ile Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim kategorisinde Haliç Üniversitesi' nde düzenlenen Classloom Eğitimde, Okyanus Kolejleri En İyiler Ödülleri’nde 1. Oldu. Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün projesi ile öğrencilerin mesleki kariyerlerine daha emin adımlarla ilerlemelerini sağlamak için başlatılan proje ile Okyanus Koleji öğrencileri; hayal ettikleri meslekte bir gün geçirerek ve şubelerine göre uzman meslek sahibi velilerimizin meslek anlatımlarıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Bu süreçte öğrencilerimizin meslek hayatına adım atmalarında net karar vermelerini sağlamak için destek olan siz Değerli Velilerimize Çok Teşekkür ederiz.


Haber
:
Didem Çiğdem AGHAZADEH
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
17 Aralık 2016, Cumartesi 11:21
Okunma
:
2.183 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Bülent SAĞU / 26 Aralık 2016, Pazartesi 14:50
Başarılarınızın devamını dilerim,
Okyanus okulun başarıları bizi de mutlu etmiştir.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları