Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Öğrencilerimizden Yeni Yıl Mesajları
Öğrencilerimizden Yeni Yıl Mesajları
Öğrencilerimizden Yeni Yıl Mesajları

Öğrencilerimizden Yeni Yıl Mesajları


BEKLENEN YIL

2018 yılının Aralık ayındayız. Yeni bir yıla çok az bir zaman kaldı. İnandığım şudur ki 2019 yılı çok mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olacak.

En büyük beklentim ülkemizin sıkıntılardan kurtulmasıdır. İnsanlığın huzurlu olmasını dilemekteyim. 2019 yılında işleri kötü gidenler rahata kavuşsunlar istiyorum. Güzeller güzeli bir kış mevsimi, eğlenceli bir bahar, sımsıcak bir yaz olsun istiyorum. Bu yıla dair beklentilerim umut ve sevinç dolu. Yeni yıl herkese her şeyden önce sağlık getirsin. Hastalara şifa, dertlilere deva getirsin. Benim de 2019 yılı adına kendime verdiğim sözler var. Derslerimde başarılı olmak, daha da iyi yerlere gelmek istiyorum. Başarılı bir yıl geçirip yedinci sınıfa geçmek istiyorum. Tüm arkadaşlarım için de aynı şeyi diliyorum. Benim bu yıldan beklentilerim oldukça fazla. Beklentilerimizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Beyza Nur Değirmendere 6/B

YENİ YILDAN BEKLENTİLERİM

Yeni bir yıl daha geliyor. Evlerde paylaştıkça sevgisi, huzuru daha da arttıran tarçınlı kurabiye kokusu, çeşitli süslerle özene bezene hazırlanan yılbaşı ağaçları hazır bekliyor. Eşle, dostla, akrabayla büyük bir sofrada toplanılacak. Ardından tombala, çay, muhabbet derken gelecek çatacak zaman. Başlayacak herkes geri sayıma. 2019’a pozitif dileklerle girilecek. Peki ya benim 2019’dan beklentim ne?

Her işin başı sağlık derler. Ne kadar doğru değil mi? Tedavisi olmayan hastalıklar var. Herkes ilk bunu bekler yeni yıldan. En çok da hasta olan büyüklerimiz, akranlarımız ve daha doğar doğmaz tedavisi olmayan hastalıklara yakalanan kardeşlerimiz. Yeni yılda sağlıklarına kavuşmayı beklerler. Sonra herkes de merhamet, vicdan duygusu olsun isterdim. Hayvanlara, çocuklara, kadınlara el kalkmasın. Herkesin vicdanı olsun isterdim. Dünya barışı… Ne çok sıkıntı çekti insanlar. Tek suçları yaşadığı ülkenin yer altı kaynaklarının bol olması. Kimse başkasının toprağına göz koyup kendi dilini zorunlu kılmasın isterdim. Eğitim, yaşam, barınma hakkı olup, kullanamayan çok çocuk var. Birileri onlara yardım eli uzatsın isterdim. Başarı gelir sonra. Bu sene veya sonraki seneler LGS ve YKS’ye girecek ağabeylerimiz, ablalarımız var. Sadece öğrenciler değil, büyüklerimiz de iş alanlarında istediği başarıya uslaşsın isterdim. Yeni yıldan biraz huzur isterdim. Herkesin dileği gerçekleşsin, bu yıl herkes mutlu olsun isterdim.

Nur Nisa SARAÇ 7/C

GÜZEL BEKLENTİLER

Biz insanların her daim beklenti içerisinde olduğu bir gerçektir. Hele ki yeni bir yıl geldi mi beklentimiz artar bir sürü hayaller güzel, kendimize bir sürü sözler veririz. Yeni gelen yılın bize neler getireceğini düşünür dururuz.

Yeni gelen bir yıl daha. 2019… Birçok beklentim var 2019 yılı ile ilgili. En başta herkesin ama herkesin mutlu, huzurlu olmasını dilerim. Barış ve sevinç dolu bir yıl olmasını, herkesin huzur ve mutluluk içinde olmasını isterim. Ailemle ve sevdiklerimle güzel bir yıl daha geçirmeyi dilerim. 2019 yılının sadece bana değil tüm insanlara mutluluk getirmesini dilerim. Tabii kendim içinde beklentilerim var 2019 yılından. Mangala turnuvası birincilikle kazanmak istiyorum. Kazandığım para ödülüyle bana daima umudun olduğunu aşılayan Harry Potter ile ilgili bir sürü şey almak istiyorum. Sınavlarımda başarılı olmak, başarılı bir yıl geçirip yedinci sınıfa geçebilmeyi dilerim. Hem beklentim hem de hedefim diyebilirim ki 1000 parçalık yapbozumu yapıp çerçeveletmeyi isterim. Beklentilerim saymakla bitmez. Beklentilerimizin olması hâlâ hayatta olduğumuzu ve hayattan zevk alabildiğimizi gösterir bize. Hâlâ umutlarımızın var olduğunu gösterir. Beklentilerimizin hiçbir zaman son bulmaması dileğiyle… 2019 yılının umut dolu olmasını dilerim.

Miray Elif YILDIRIM 6/B

2019’DAN İSTEDİKLERİM

Yeni yılda herkesin istekleri, dilekleri, duaları vardır. Benim de var. İlk isteğim daha mutlu ve huzurlu bir dünyada yaşamak. Bilgilerin ve araştırmaların arttığı bir dünyada yaşamak. Çocukların güvenli olmalarını ve özgür olmalarını isterim. Çocukların haklarının daha fazla koruma altına alındığı bir 2019 olsun isterim.

Bir de hayallerim, her gün kurduğum hayallerim var. Onlar da gerçek olsun isterim. 2019 barışın ve dayanışmanın yılı olsun. 2019’da evler kitaplarla dolsun isterim. Herkes mutlu olsun. Güzel günlere uyanmak isterim. Bayrağımız göklerde her daim dalgalansın. Okulumda ise başarılı olmak isterim. Arkadaşlarımla mutlu olmak, öğretmenlerimle güzel bir yıl geçirmek, ailemle birlikte olacağım huzurlu bir 2019 isterim. Hep birlikte huzurlu, barış dolu, sağlıklı ve kimsenin sokaklarda kalmadığı, savaşların bittiği, çocukların ölmediği ve aç kalmadığı, kimsenin acı çekmediği bir yıl olmasını dilerim. En önemlisi herkes gibi ben de isteklerim gerçekleşsin isterim. 2019 güzelliklerle dolu bir yıl olsun.

Kayla Naz UĞURLU 7/C

2019 GELİYOR

Gelen yeni bir yıl var önümüzde. Her yıl olduğu gibi kendimize sözler verip tutamayacağımız bir yıl mı olacak yoksa tutabilecek miyiz? Emin değilim.

Ben bu yıl en başta sağlık ve başarı istiyorum. Bu sene yapamadığım ama hep yapmak istediğim şeyleri yapacağıma dair kendime söz veriyorum. Bu yıldan çok fazla başarı bekliyorum. Elimden geldiğince üzülmemeye ve hep gülümsemeye çalışacağım. Sağlıklı olmak istiyorum. Sevdiklerim de ve dahi herkesin de sağlıklı olmasını, hiç kimse için hastaneye gitmek zorunda olmamayı diliyorum. Hayallerimi yerine getirebilmek için yapılabilecek her şeyi yapmak istiyorum. Arkadaşlarımla iyi zaman geçirmek ve onlarla hep mutlu olmak istiyorum. Ama her şeyden önce ailecek mutlu olmak, hep mutlu olmak istiyorum. Hepimiz için gelen yeni yılın mutluluk, sağlık, huzur getirmesini diliyorum. Güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle.

Defne BAYDAR 6/A

UMUTLARIN YILI

Çok da huzurlu geçtiğini düşünmediğim 2018 yılı bitiyor nihayet. Ülkemiz için, bizim için, benim için… Yeni bir okul, gelecek yılın sınav stresi gibi birçok unsur var bu yıl beni üzen ve strese sokan.

2019 yılına dair ise çok fazla hayalim var. En başta insanlık adına barış dolu bir yıl olsun istiyorum. Savaşlar bitsin, çocuklar huzurla sıcacık evlerinde uysunlar. Kendi adıma ise telefon sahibi olmak istiyorum, bir evcil hayvanım olsun istiyorum, sınıf birincisi olmak istiyorum. Tabi yine de bunlar benim gözümde son sırada. İlk sıralarda ise mutlu olmak, sağlıklı olmak, huzurlu ve saygı dolu bir yıl geçirmek isteği var. Barış içinde, adeletli bir yıl olmasını umutluyorum. Benim elimde olanlar ve ne yazık ki benim elimde olamayanlar var. O yüzden kimisi için dilek ve temenni de bulunabiliyorum. 2019’daki hayallerimiz umarım gerçekleşir. Yeni yıl huzur getirsin bizlere.

Eylül ALUŞAY 7/C

Yeni bir yıla başlıyoruz. Yeni umutlara, yeni hüzünlere ve yeni başarılara yelken açacağımız bir yıl. Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. “sen en iyisisin. Bir hayale sahip olduğun sürece endişelenmene gerek yok, eğer inanırsan başaracaksın” bu sözler seni motive etsin ve 2018’de elde edemediğin bütün başarıları 2019’da elde et. Unutma ki senin tek rakibin yine sensin. Başarılı tarafımız ve her zaman bizimle olan başarısızlıklarımız var, her zaman iki tarafa da sahip olduğumuzu kabul etmeliyiz. Bu mutlu olmanın ve iyi bir yaşam sürmenin en iyi yoludur. Yeni yılda melekler sihrini göstersin, bütün neşe, başarı ve mutluluklar sana gelsin.

Mutlu Yıllar! Yeni yılınız kutlu olsun öğrenci arkadaşlarım!

Dilara Yılmaz Güneşli Okyanus Koleji Okul Başkanı

Gelecek her gün yaşamımızı şekillendirecek bir fırsattır. Fırsatların şekil alması “Umut, Heyecan, Sevgi” gibi değerlerin varlığı ile gerçekleşir. Yaşamlarımızda tüm güzel hissiyatların olduğu gibi; yeni, güzel günlerin olmasını temenni ederim.

Dünyada barışın egemen olduğu, silahların ve savaşın olmadığı, sevgi ve huzurun egemen olduğu, bir dünya olması dileğiyle. Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı başarıların tüm başarısızlıkları, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileği ile;

2019 yılının milletimize ülkemize dünyamıza ve tüm insanlığa barış kardeşlik huzur ve mutluluk getirmesini diliyor.

Bütün sevdiklerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

M.KASIM DALGIÇ Mimarsinan Okyanus Koleji Meclis Başkanı

Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun. Sağlık dolu nice mutlu yıllara.

Fatih KARACIK Fatih Okyanus Koleji Okul Başkanı

2018 acısıyla tatlısıyla bitti. Şimdi yeni bir yıla başlama zamanı. Bu yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum. Umarım bu yılı da hep birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde bitiririz. Bize yakışan bu değerli zamanları en verimli şekilde geçirmek olacaktır. Her günümüzün dolu dolu geçtiği bir yıl olması dileğiyle herkese mutlu yıllar.

Fatih Efe YÜCEL 9-FEN-A

Yine yeni bir yıl geldi çattı kapımıza…

2019 yılına girmeye yaklaştığımız bu günlerde istediğimiz her şeyin gerçekleşmesi sağlıklı, sıkıntısız, başarılı, mutlu ve huzurlu olacağımız zamanlar dilerim. Derslerimize çalışırken aynı zaman da kendimize zaman ayırmayı da unutmayıp, sosyal etkinliklerde de yer alarak hem şimdi ki hem de gelecekteki hedeflerimiz için birer adım atalım.

Tüm arkadaşlarıma, öğrencilere ve öğretmenlerime 2019 yılı mutlu gelsin…

Burak Tuna Okul Öğrenci Meclisi Başkanı

2019 hayatını yenilemenin en iyi zamanı…

Hayatından nefreti, kıskançlığı ve kötülükleri çıkardığın; hayatına mutluluğu, sevgiyi,saygıyı ve dürüstlüğü aldığın iyi bir yıl olsun.Henüz deneyimlemediğin birçok şey var… Geleceğini planla, başarıya adım adım ilerle, hayatında yeni ufuklar keşfet, yeni maceralar katıl ve asla pişman olacağın şeyler yapma. Mutlu Yıllar…

MEHMET FURKAN ÜNSAL Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Temsilcisi

Büyük Okyanus Koleji Ailesi;

Başarılı bir Eğitim-Öğretim yılını yarılamanın heyecanı ve mutluluğuyla 2018 yılını geride bırakıyoruz. Bu yılı sayısız başarılarımız, güzel anılarımız ve geleceğimize yaptığımız anılarla hatırlarken geleceğimizi Okyanus Ailesinin içinde bir fert olmanın kıvancıyla hatırlıyoruz. Büyük Okyanus Koleji Ailesi, öğrenci arkadaşlarım geleceğe yönelik hedef ve isteklerimiz her zamankinden daha büyük olmalıdır. Bu vizyonla temelimiz sağlam karakterimiz kararlı hedeflerimiz bellidir. Sahip olduğumuz yeteneklerle dünyayı değiştireceğimiz nice yıllarda sizleri temsil etmenin onuruyla yeni yılınızı kutluyorum.

Sevgi, Barış ve Başarı Dolu Bir Yıl Diliyorum.

Emre BATIGÜN Kemerburgaz Okyanus Koleji Okul Öğrenci Meclisi Başkanı

DİYARBAKIR OKYANUS KOLEJİ okul temsilcisi olarak öncelikle hepinize yeni yıllar diliyorum.

Geçmişte yaşadığınız kırgınlıklar yeni yılda mutluluğunuz olsun. Yeni yıl yeni hedeflerinizle beraber başarınız olsun. Yeni yılın maddi anlamda zorluk çekenlere rahatlık getirmesini dilerim. Yeni yılın yaşadığınız sağlık sorunlarına, katlandığınız zorluklara çözüm getirmesini dilerim. Yaşanılan umutsuzluklar yeni yılla beraber kaybedilmeyen umutlara dönüşmesini dilerim. Yeni yılın tüm dünyada barışı getirmesini ve yaşanılan umutsuzlukları unutturmasını dilerim. Yaşanılan siyasi durumların kargaşasını yeni yılla demokratik bir ortamda kardeşçe ve barışça tatlıya bağlanmasını dilerim. Aşk hayatında geçmişte yaşanılan kırgınlıkarın yeni yılla beraber mutlulukla dolmasını dilerim. Yaşadığınız huzursuzluklar, olumsuzluklar yeni yılla beraber size huzur getirsin. Huzur yeni yılla yanınızdan hiç ayrılmasın.

Tüm dileklerinizin yeni yılla beraber en iyi şekilde gerçekleşmesini en içten bir şekilde dilerim.

ŞİRİN EREN TAŞ Diyarbakır Okyanus Koleji Okul Öğrenci Meclisi Başkanı

Yeni yılda dünyamızın ekolojik dengesinin korunması için tüm ülkelerin farkındalıkla çalışmasını, dünyadaki adaletsiz gelir dağılımının son bulmasını ve tüketim toplumundan çok üretim toplumu olma bilinci kazanılmasını, savaşların anlaşmazlıkların yerini barışın almasını, din dil ırk ayrımı yapılmadan tüm insanların kardeşçe yaşamasını, hoşgörünün ve sevginin dünyada hakim olmasını tüm kalbimle dilerim.

M.EREN BAYLAR Halkalı Okul Meclis Başkanı

Sevgili Arkadaşlarım,

Yeni yıl, hayat yolculuğunuzda yeni umutlar, yeni beklentiler, yeni sevinçler ve yeni başarılar getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

VEDAT BAYRAKTAR Okyanus Koleji Çekmeköy Okul Meclis Başkanı

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2019 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar…

2019 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

Yaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2019 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

Allah"ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah"a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar…

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.

Her yeni yıl bir başka güzel. 2019 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2019 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2019 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar.

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, mutlu yıllar.

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu Yıllar!

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2019 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu yıllar.

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni dilerim.

Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar…

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle.

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle.

Avcılar Sınıf Temsilcileri

2018 yılının son günlerine girerken yeni yılın heyecanı hissedilmeye ve yaşanmaya başladı. 2019 yılı yeni umutların yeşereceği insan hayatına yeni fırsatların doğacağı bir yıl olacak. Bazılarına sevinç bazılarına da hüzün getirecek. Yeni yıla girilirken bir yılbaşı geleneği olan hediyeleşmek ve güzel duyguları birbirine iletmek bu yıl da yılbaşının vazgeçilmezleri olacaktır.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

İbrahim cesur Okyanus Koleji Bahçeşehir Okul Meclis Başkanı

Bu yıl senin yılın olacak,buna inanıyorum.Başta sağlık,mutluluk ve huzur,nice başarılar hep seninle olsun.Yeni yılın kutlu olsun.

TÜRKCAN EFE ARIĞ Okyanus Koleji İncek Okul Başkanı

Dünyayı değiştirmek isteyen yüreğinize inanın, dostlarınıza güven ve sevgi ile sarılın.

Yeni yıl başarılarınızın anahtarı ile hayal ettiğiniz tüm kapıları açacaktır.

Her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

Mutlu yıllar.

TUANA GÜREL Okyanus Koleji Beykent Okul Başkanı

Okulumuz kurucusu Sayın Orhan Özbey'in de hedeflediği gibi, 'Okyanus enginliğinde bir hoşgörü atmosferinin olduğu,evrensel bilgilerle donanmış bireylerin yetiştirildiği' okulumuzda yeni yılda hepimizin sağlıklı ve mutlu olmasını diliyorum. Bizler bilimin ışığını, Atatürk İlke ve İnkılaplarını ile milli değerlerimizle birlikte yarınlara taşıyacağımızın sorumluluğunu yeni yılda da yüreğimizde hissedeceğiz.

Çağatay Dikici 10/B

  • Paylaş

Lise 3823 0 27 Aralık 2018, Perşembe

E-Bülten Üyeliği
Yorumunuzu Yazınız
Yorumlar

Şu an herhangi bir yorum yok. İlk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları