Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Spor Bakanımızın Senegal Ziyaretinde Basketbol Türkiye Şampiyonu Takımımızda Yer Aldı...
Spor Bakanımızın Senegal Ziyaretinde Basketbol Türkiye Şampiyonu Takımımızda Yer Aldı...
  • Paylaş
​​​​​​​Türkiye'nin desteği ile Afrikada inşa edilen spor kompleksi Dakar Arena'nın açılışı için Senegal'e giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kafilesinde Okyanus Koleji'de yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun davetlisi olarak kafileye katılan Okyanus Koleji Kurucusu Sn. Orhan Özbey, Genel Müdür Lokman Demiray, Sportif Direktör İbrahim Cengiz, Basketbol Türkiye Şampiyonu takımımız ve teknik heyetimiz Senegal ziyaretinde yer aldı.

Spor bakanı ve beraberindeki heyet Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından kabul edildi. Basketbol Türkiye Şampiyonu takımımız, Senegal genç milli takımı ile tesisin açılışında karşılaşma yaptı. 

Başkent Dakar'a 35 kilometre mesafedeki Diamniadio'da açılan 15 bin kişilik kapalı spor kompleksinde, 2 restoran, 6 kafeterya, 10 vip salonu, fitness odaları ve konferans salonları bulunuyor.


Haber
:
Serdar Özpınar
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
16 Ağustos 2018, Perşembe 21:39
Okunma
:
2.643 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları