Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 19 Proje İle TÜBİTAK Bölge Finallerindeyiz
19 Proje İle TÜBİTAK Bölge Finallerindeyiz
  • Paylaş
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen, 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finallerin’de finalist olmaya hak kazanan Okyanus Koleji öğrencileri projelerini sergileyecekler.

Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz, 9-12 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan; İstanbul Avrupa, Bursa, Adana, Konya, Malatya ve İzmir TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde Biyoloji, Kimya, Fizik, Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Teknolojik Tasarım ve Değerler Eğitimi alanlarında hazırladıkları toplam birbirinden değerli 19 Bilimsel Proje ile başvuran binlerce proje arasından 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında finalist olma başarısı göstermişlerdir.

Türkiye genelinde en fazla bilimsel proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile TÜBİTAK bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve onlara desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Mehmet ÇAKMAK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
24 Şubat 2020, Pazartesi 16:27
Okunma
:
3.184 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları