Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | UBAM Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülünü Aldı
UBAM Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülünü Aldı
  • Paylaş
“UBAM (Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi) Uzay Çağına İlk Adım” projemizin ödüllerini aldık.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” kapsamında 2581 çalışma arasından bölge ödülüne layık görülen “UBAM Uzay Çağına İlk Adım” projemizin ödüllerini aldık.

29 Kasım 2016 Salı günü gerçekleşen ödül töreninde, Okyanus Kolejlerine, Milli Eğitim bakanlığı tarafından berat belgesi verildi. Berat belgesini Genel Müdür Yardımcımız Bekir Mazman, Strateji Daire Başkanlığından Mehmet Baki Öztürk ‘ten aldı.

Okyanus Kolejleri BARGEM birimi tarafından yürütülen projede, Okyanus Kolejleri Proje Koordinatörü Duygu Celebcioğlu Yavuz’a, UBAM sorumlusu Abdullah Karalar’a, Avcılar Okyanus Koleji Müdürü Şentürk Uçak’a ve Avcılar İşletme Müdürü Murat Yavuz’a plaket takdim edildi.

Bu proje kapsamında görev alan, başta UBAM sorumlumuz Astronom Abdullah Karalar olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarımıza, Okyanus Kolejleri ailesi olarak teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
30 Kasım 2016, Çarşamba 11:52
Okunma
:
39.042 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları