• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Tübitak Proje Yarışması'na Okyanus İmzası

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    TÜBİTAK tarafından düzenlenen 11. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI (BU BENİM ESERİM)’nda Okyanus Koleji öğrencileri bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri, 17-20 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde; Biyoloji, Fizik, Kimya ve Matematik alanlarında hazırladıkları 17 Bilimsel Proje ile 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na damga vuruyorlar.

Öğrencilerimiz yıl boyunca okullarında ve üniversitelerden aldıkları destekle hazırladıkları çalışmaları bugünden itibaren sergilemeye ve akademisyenlerden oluşan değerlendirme jürilerine sunum yapmaya başladılar.

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile Tübitak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tübitak Bölge Final sergisi ödül töreni 20 Nisan 2017 günü gerçekleşecektir.

2017 BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

» Haber: Duygu YAVUZ

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2017, Çarşamba 15:17

» Okunma: 867 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı