Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Okyanus'un 26 Şubat 2015 Örnek Sınıfı Seçildi
Sancaktepe Okyanus'un 26 Şubat 2015 Örnek Sınıfı Seçildi
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nin 26 Şubat 2015 haftasındaki örnek sınıfı; ders danışman öğretmeni ile branş öğretmenlerinin oylaması sonucunda 2-D Sınıfı seçildi.

Öğrenciler, disiplinli çalışmanın, tekrar yapmanın azmedip başarmanın, derslerini öğretmenleriyle diyalog şeklinde işlemenin mükafatını ‘Örnek Sınıf’ seçilerek aldılar. Ayrıca sadece kendi danışman öğretmenlerinin değil branş öğretmenlerinin de takdirini bir kez daha kazandılar. 2-D Sınıfı öğrencileri, 26 Şubat 2015 Perşembe günü yemekhanede kendilerine özel hazırlanan yemekleri keyifle yiyerek başarılarını kutladılar.


Haber
:
Nilay YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
NİLAY YILMAZ
Tarih
:
27 Şubat 2015, Cuma 14:17
Okunma
:
1.537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Filiz Ertekin / 05 Mart 2015, Perşembe 17:31
Sevgili öğretmenimiz Nilay Hanıma buradan yazılacak kelimeler yetersiz kalacaktır ama sunu biliyorum ki öğretmen olarak isini çok iyi yapıyor ve bu anlamda da eline düşen öğrencinin başarısız olması imkansız :) ben buna bizzat şahidim, kendisine hem iyi bir öğretmen, hem de iyi bir arkadaş olduğu için teşekkür ediyorum. öğretmenimizi ve öğrencilerini örnek sınıf seçildikleri için tebrik ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları