Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Orhan Özbey Türkiye Şampiyonu Okyanuslu Sporcular İle Buluştu
Orhan Özbey Türkiye Şampiyonu Okyanuslu Sporcular İle Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, Okyanus Kolejleri Genel Müdürlük Binası'nda 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen ödül töreninde Genç Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonu ve Ortaokul Basketbol Türkiye 3.sü olan Okyanuslu sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Orhan Özbey ödül töreninde, "Saygıdeğer antrenörlerimiz, sevgili gençler; bugün Okyanus Kolejleri'ne kazandırdığınız derecelerin sevincini paylaşıyoruz. Elde ettiğiniz bu başarıları hayatınızın geri kalanında da devam ettireceğinizi umuyorum." sözleriyle sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Törende tek tek söz alan sporcu ve antrenörler, elde ettikleri başarılarda büyük katkısı olan Okyanus Kolejleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu'na desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

"Bizim İçin Başarı Olduğu Kadar Centilmenlik de Önemli"

Türkiye 3.sü olan Okyanus Kolejleri Basketbol Takımı'nın Şube Sorumlusu Emrah Karatepe idarecilere ve sporculara teşekkür ederek şampiyonadaki yaşadıkları bir olayı anlattı. Karatepe: "Elazığ'da gerçekleşen yarı final maçlarında bize göre çok zayıf bir ekiple karşılaştık. Takımımızda çok tecrübeli ve başarılı sporcuların olması dolayısıyla rakibimizi çok farklı yenebilirdik. Fakat antrenörümüzün ve sporcularımızın iyi niyeti sayesinde rakibimizi 75- 60 gibi bir skorla yendik. Maç sonunda turnuvada bulunan il temsilcisi soyunma odamıza gelerek bu davranışımızdan dolayı sporcuları ve antrenörümüz tek tek tebrik etti." diyerek kendileri için başarının önemli olduğu kadar sahadaki centilmenliğin de önemli olduğunun altını çizdi.

Ayrıca törende bulunun Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz, Voleybol Şube Sorumlusu Adil Kemal Ok, Voleybol Baş Antrenörü Ertan Albayrak, Voleybol Yardımcı Antrenörü İlker Küçün, Masör İsmail Gökdemir, İstatiskçi Eser Şafakoğlu, Ortaokul Basketbol Takımı Baş Antrenörü Cenk Yıldırım da söz alarak elde ettikleri derecelerden bahsettiler.

"Yeteneğinizi Keşfedin, Mutlu Olun"

Orhan Özbey, Okyanus Kolejleri'nin kurulduğu yıl olan 2004'te eğitim sistemini "Her öğrencinin mutlu olduğu bir alan vardır. Başarısız öğrenci yoktur, keşfedilmemiş öğrenci vardır." felsefesi üzerine kurduğunu belirtti. Özbey, "Her insanın genlerinde bir başarı saklıdır ve farklı yetenekleri vardır.  Mesela herkesin genlerinde ressamlık veya müzisyenlik yeteneği olsaydı dengeler bozulur, hayat yaşanılmaz olurdu. Önemli olan içinizdeki, genlerinizdeki yeteneği keşfedip, geliştirerek başarılı olmaktır. Çünkü yeteneğinizi keşfetmeyip geliştirmezseniz geniniz o şekilde kalır. Biz de bundan hareketle tüm öğrencilerimiz için yeteneklerini keşfedip onları başarıya ulaştırmayı hedefliyoruz. " dedi.

Ödül töreninde söz alan Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu Üyelerinden;  Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman (Lise), Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur (Lojistik) ve Okyanus Kolejleri Kreatif Direktörü Serdar Özpınar da derece alan öğrencileri tebrik ettiler.

Tören,  Orhan Özbey'in derece elde eden öğrencilere ve antrenörlere teşekkür belgelerini ve ödüllerini takdim etmesiyle son buldu.

Ödül alan Okyanus Kolejleri öğrencilerinin ve antrenörlerin yer aldığı listeye buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
10 Haziran 2015, Çarşamba 17:12
Okunma
:
4.216 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 10 Haziran 2015, Çarşamba 18:38
Başarılı sporcularımızı,antrenörlerimizi,proje sorumlusu İbrahim CENGİZ'i tebrik eder,başarılarının artarak devamını dilerim. Başarılı kadromuzu onurlandıran ortamı hazırlayan kurucumuz ve yönetim kurulumuza da teşekkür ederim.
SENEM DİDAR KARATEPE / 17 Haziran 2015, Çarşamba 11:03
SABIR VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIN SONUCUNU YAVAŞ YAVAŞ TOPLAMAYA BAŞLAYAN OKYANUS KOLEJİNİN SPORCULARINI, ONLARLA BİRLİKTE BU YOLDA ELLERİNDEN GELENİ ARDINA KOYMAYAN TÜM ANTRENÖRLERİ, PROJE SORUMLUSU İDARECİLERİ, DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN YÖNETİM KURULU VE KURUCUMUZU TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları