Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Orhan Özbey'den İstanbul Şampiyonu Voleybolcularımıza Teşekkür
Orhan Özbey'den İstanbul Şampiyonu Voleybolcularımıza Teşekkür
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, İstanbul Şampiyonu olan Okyanus Kolejleri Genç Erkek Voleybol Takımı’na başarılarından dolayı ödüllerini takdim etti.

Okyanus Kolejleri Genel Müdürlük binasında 23 Ocak 2015 Cuma günü gerçekleşen ödül törenine; Okyanus Kolejleri Lise Kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman, Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Ana Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz, Okyanus Kolejleri Genç Erkek Voleybol Takımı, Voleybol Şube Sorumlusu Adil Kemal Ok, Voleybol Okul Takımı Antrenörü Ertan Albayrak ve Okul Takımı Yardımcı Antrenörü İlker Güçün katıldı.

 Ödül töreninde başarılarından dolayı takımı tebrik eden Orhan Özbey, “Okyanus’un öğrencileri Okyanus’a Dünya ve Türkiye 1.likleri yaşattılar. Daha önce bilim olimpiyatlarında, Amerika’da, Gürcistan’da Brezilya’da 1.likler elde ettiler. Temennimiz sizin gibi Okyanus’un başarılı sporcu öğrencileri ile sporda da Dünya birinciliği elde etmek” dedi.

 Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz Nisan ayında Sakarya’da düzenlenecek olan Voleybol Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi verdi. Nisan ayına kadar antrenman ve kendi grup maçları olduğunu belirten İbrahim Cengiz, Nisan ayındaki Türkiye Şampiyonası’na tüm güçleriyle hazırlanacaklarını ifade etti.

"Bir Konuda Başarmışsanız, Her Konuda Başarılı Olursunuz"

 Orhan Özbey başarının ve başarmanın önemine değinerek, “Ben şuna inanıyorum, eğer bir konuda başarılı olursanız, her şeyde başarılı olursunuz ve bu başarıyı genç yaşta elde etiyseniz, ondan sonra hangi işi yaparsanız yapın başarılı olursunuz.” sözleriyle başarının başarıyı getireceğini belirtti.

“Türkiye Finalinde Sizlerle Olacağım”

Okyanus Kolejleri Genç Erkek Voleybol Takımı’na “Türkiye finalinde sizlerle olacağım” diyerek destek sözü veren Orhan Özbey,takımın hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını ve bir sonraki amaçlarının Dünya Şampiyonluğu olması gerektiğinin altını çizdi.

Orhan Özbey’in İstanbul Şampiyonluğunu yaşatan Voleybol Takımı oyuncularını ve bu başarıda emeği geçen antrenörlerini tek tek tebrik edip teşekkür belgelerini ve hediyelerini takdim etmesiyle ödül töreni son buldu.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
24 Ocak 2015, Cumartesi 10:45
Okunma
:
2.181 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ERHAN İBAN / 24 Ocak 2015, Cumartesi 12:08
Emeği geçen herkesi tebrik ederim.Akademik başarılarımızın yanında sportif başarılarımızın da istanbul ve Türkiye'ye damga vurması çok gurur verici.
Başta Beden Eğitimi Anabölüm Bölüm Başkanımız İbrahim Cengiz olmak üzere emeği geçen tüm spor öğretmenlerini,antrenörlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim .
Saygılarımla
Halkalı Okyanus Koleji Okul Müdürü


Saygılarımla .
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları