Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Minopolis'te Meslekleri Tanıdı
Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Minopolis'te Meslekleri Tanıdı
  • Paylaş
Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri, Marmara Forum'daki Minopolis'te çeşitli meslekleri deneyimleme imkanı buldular.

Okyanus Kolejleri'nin nitelikli eğitimi, yazın da Yaz Spor Okulları'nda devam ediyor...
 
16 Haziran 2014 Pazartesi günü açılan Okyanus Yaz Spor Okulları'nda 6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, buz pateni gibi spor dallarında eğitim alıyorlar.

 

Çocuklara eğitimle eğlenceyi bir arada sunan Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda, her hafta gerçekleştirilen dış mekan gezileri ile çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

Çocuğun çevresi ile iyi iletişim kurması, arkadaşları ile işbirliği yapması, grupla beraber çalışma, sorumluluğunu yerine getirme ve yaratıcılığın gelişmesi için de bu tür geziler önem taşıyor.

Bu kapsamda Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar, Güneşli, Halkalı ve Fatih Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri 18 Temmuz 2014 Cuma günü, Bakırköy Marmara Forum'daki Minopolis'e gittiler.

Öğrenciler burada katıldıkları etkinliklerde meslek grupları ile ilgili bilgi alarak, çeşitli meslekleri deneyimleme ve eğlenceli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Minopolis Çocuk Şehri'nde, 4-14 yaş grubundaki çocuklar, gerçek bir şehrin simüle edilerek yaratıldığı bir ortamda meslekleri ve mesleklere ilişkin temel bilgileri uygulamalı olarak öğreniyorlar.

 

 

 

 

 

 


Haber
:
Akın ANAFARTA
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Şube Fotoğrafçıları
Tarih
:
21 Temmuz 2014, Pazartesi 15:38
Okunma
:
10.981 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları