Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Üstün Zekâlılar Eğitimi Dünyaca Tescillendi!
Okyanus Üstün Zekâlılar Eğitimi Dünyaca Tescillendi!
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlı ve Yetenekliler Bölümü yürütmekte olduğu kaliteli eğitim anlayışını, Dünya Üstün Zekâlı ve Üstün Yetenekli Çocuklar Konseyi'nin dünya çapında onay verdiği 32 seçkin kurumdan bir tanesi olarak kanıtladı.

Alanında uzman eğitmen kadrosu, akademisyen destekli eğitimi, özgün müfredatı ve Dünya Üstün Zekâlı ve Yetenekli Çocuklar Konseyi ( World Council for Gifted & Talented Children) yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ümit Davaslıgil danışmanlığında faaliyetlerini yürüterek Türkiye’de üstün zekâlılar ve yetenekliler eğitimde öncü durumda olan Okyanus Kolejleri, bu alanda tartışmasız en saygın kurum olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Dünyada 32 Kurumdan Biri Okyanus Kolejleri

Dünya Üstün Zekâlı ve Yetenekli Çocuklar Konseyi ( World Council for Gifted & Talented Children) dünya çapında üstün zekâlılar ve yetenekliler alanında eğitim veren kurumların başvurusunu inceleyerek belirli kriterlere göre akreditasyon vermekte. Bu yıl birçok ülkeden başvuran farklı eğitim kurumlar arasında Okyanus Kolejleri, uzman kadrosu, akademik danışmanları ve eğitim kalitesi ile 32 okuldan biri olmaya hak kazandı.

"Eğitim Kalitemizi Dünyaya Kanıtladık!"

Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanı Hamit Bekçi "Türkiye'de vermiş olduğumuz üstün zekâlılar eğitim kalitemizi dünya da kanıtlamış olduk. Bu başarı, bizim uzman kadromuz, akademisyen desteğimiz ve eğitim kalitemiz sayesinde oldu.  Okyanus Kolejleri olarak Türkiye’de üstün zekâlı ve yetenekli çocuklar için geliştirilen ilk ve tek olan farklılaştırılmış müfredat programını uygulamaktayız.  Akademik derslerin dışında alanında uzman profesör ve akademisyenler eşliğinde çocukların bilişsel becerilerini geliştirmeye yönelik olarak Yaratıcılık, Düşünme Becerileri, Sosyal-Duygusal Gelişim ve Zekâ Oyunları dersleri de vermekteyiz. Tüm branşlarımızda olduğu gibi üstün zekâlılar eğitiminde de ‘Öğrenmeyi Öğreten’ bir ilke ve ‘Yetenek Merkezli Eğitim Modeli’ ile çocukların içindeki hazineyi dışarıya çıkarmayı hedefliyoruz." sözleri ile elde ettikleri başarıyı açıkladı. Bekçi, "Üstün zekalılar ve yetenekliler eğitimi alanda dünya çapında referans kabul edilen bir kuruma kabul edilmek bizim için gurur verici. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen kadromuza teşekkür ederiz." dedi.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
19 Ağustos 2015, Çarşamba 08:58
Okunma
:
5.756 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ali suyunu / 19 Ağustos 2015, Çarşamba 15:14
kararlı,hedefli ve kaliteli bir öğretim sunan Okyanus Kolejleri yöneticileri ve öğretim kadrosunu tebrik ediyorum.Oğlum 6.sınıftan itibaren (şimdi 12.sınıf) bir Okyanus lu ve okulu,öğretmenleri onun hayatının dinamiği.bir aile sıcaklığı ve bağlılığı psikolojisi ile okuluna gidiyor.İyiki varsınız,gönülden tebrikler.
Lerzan ÇELİKTUNAY / 19 Ağustos 2015, Çarşamba 19:05
Gurur duydum,kutlarım.Üstün zekalı ve yetenekli çocukların özel eğitim yşının anaokulundan başlmasını içtenlikle diliyorum.6. sınıfa gelinceye kadar geliştirilebilecek pekçok yetenek bilinçsiz eğitimcilerin elinde heba olabilir.Tekrar içténlikle kutlarım.Kısa bir süre için öğretmen olarak görev yaptığım okulumla gurur duyuyorum
Şevket Ünlü / 19 Ağustos 2015, Çarşamba 19:28
Tebrikler... Ataşehir kampüsünüzde bu eğitimi alan oğlum ve sınıfımız adına çok gurur duydum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları