Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'un Genç Sanatçılarından Torium'da Sanat Gösterileri
Okyanus'un Genç Sanatçılarından Torium'da Sanat Gösterileri
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bir yıl içerisinde emek verdikleri birbirinden güzel eserlerini 24 Mayıs 2015 Pazar günü Torium AVM'de açılan sergide beğeniye sundular.

 "Başarısız öğrenci yoktur! Yeteneği keşfedilmemiş öğrenci vardır." sloganı ile eğitim veren Okyanus Kolejleri, Yetenek Yönelim Sistemi ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedip başarıya ulaştırıyor. Bu başarısını; spor ve bilimsel projelerde olduğu gibi sanat alanında da dünya dereceleri ile kanıtlayan Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğrenim gördükleri bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Torium AVM'de sergilediler.  

Etkinliğin açılış kurdelesini Okyanus Kolejleri Kurumsal Satış ve Tanıtım Koordinatörü Osman Gerçek, Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hikmet Burak, Müdür Yardımcısı Serhat Ünsal, Ana Bölüm Başkanı Zerrin Şen, Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni Selda Hilaloğlu, Resim Öğretmeni Gözde Kalkan ve Torium AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Emine Kirazlı Yedigöl birlikte kestiler.

Moda tasarımından ebru sanatına, resimden heykele gibi birçok sanat eserini Torium AVM ziyaretçilerinin, ailelerinin ve sanatseverlerin beğenisine sunan öğrenciler, sergiledikleri sahne performanslarıyla geleceğin müzisyenleri arasında yer alacaklarının sinyallerini verdiler. 



Haber
:
Derya Dere
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Mayıs 2015, Perşembe 16:59
Okunma
:
2.159 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları