• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Store
  • Yaz Spor Okulu
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Okyanus Lise Öğrencileri Tübitak Proje Yarışmasına Damga Vurdu!

Yorumlar;

• Hüseyin Aslangiray

30 Mart 2017, Perşembe 21:00

Okyanus Koleji lise öğrencileri, 27-29 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlar , başarı çıtalarını daha yükseklerde hep birlikte kutlamak dileğiyle önce Adana Okyanus koleji IDARESINI, DEĞERLI ÖĞRETMENLERIMIZI VE TÜM ÖĞRENCILERIMIZI KUTLUYORUM.
    • Kenan Çolak

31 Mart 2017, Cuma 08:16

Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz tebrik ederrim
    TÜBİTAK tarafından düzenlenen, 48. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması' nda Okyanus Koleji öğrencileri bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Okyanus Koleji lise öğrencileri, 27-29 Mart  2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde; Biyoloji, Kimya, Edebiyat, Tarih, Kodlama, Matematik, Teknoloji Tasarım ve Coğrafya alanlarında hazırladıkları 115 projeyle en çok proje üreten okul oldu ve 25 Bilimsel Proje ile Tübitak Lise Öğrencileri Arası Proje yarışmasında finale kalarak yarışmaya damgasını vurdu. Okyanus öğrencileri finale kalan projelerinden 8 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük başarısı kazandı.

Öğrencilerimiz yıl boyunca okullarında ve üniversitelerden aldıkları destekle hazırladıkları çalışmaları sergilediler ve akademisyenlerden oluşan değerlendirme jürilerine sunum yaptılar.

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile Tübitak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.  Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.

Basında Çıkan Haberler:

Başarı Listesini Görmek İçin Tıklayınız

» Haber: Fırat TUMBUL

» Editör: Fırat TUMBUL

» Fotoğraf: Murat AKDEMİR

» Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2017, Salı 17:15

» Okunma: 37.202 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı