Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulu 6. Hafta Etkinliklerinde
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulu 6. Hafta Etkinliklerinde
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları 6. hafta etkinlikleri öğrencilerin büyük coşkusu ile sonlandı.

Okyanus Yaz Spor Okulu, eğlenmeyi ve öğretmeyi hedeflediği etkinliklerle öğrencilerin sosyalleşmesine, kendilerine olan özgüvenin yükselmesine yardımcı olmakla birlikte yaz Spor okullarında edindikleri becerileri de uygulama fırsatı verdi.

Sancaktepe Okyanus Yaz Sor Okulu Kenan Bey At Çiftliği'ne gezi düzenleyerek öğrencilere doğa ile iç içe olma ve hayvan sevgisini, güvenini hissetme olanağı sundu . Öğrenciler, hızlandırılmış at binme eğitimi aldılar. Atları daha yakından tanıyarak, bir hayvana karşı hissedilmesi gereken güven duygusunu tanıdılar.

Fatih Okyanus Yaz Spor Okulu kampüs içi yarışmaları ve eğitsel oyunları ile öğrencilerie unutulmaz bir eğlence ve öğretim ortamı hazırladı. Öğrenciler su taşıma, su savaşı, dart yarışması, süreli parkur oyunları gibi oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdiler. Ataşehir Okyanus Yaz Spor Okulu da kampüs içerisinde yaptıkları turnuvalar ile öğrencileri mücadele ruhu ile birlikte tatlı rekabet duygularını aşıladı. Öğrencilere sporun sadece bir yarışma olmadığını saygı ve sevgi içerisinde yapılırsa izleyicilere ve sporculara vereceği zevkinde artacağını anlattı.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
03 Ağustos 2015, Pazartesi 14:07
Okunma
:
11.542 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları