Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri'nde Karne Heyecanı
Okyanus Kolejleri'nde Karne Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk karne heyecanını 23 Ocak 2015 Cuma günü yaşadı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı itibari ile 14 kampüsünde 8 bini aşkın öğrenciyi geleceğe hazırlayan Okyanus Kolejleri’nde öğrenciler karnelerini aldılar. Uzun bir eğitim öğretim döneminin ardından, bir dönem boyunca yaptıkları çalışmaları tamamlayan öğrenciler, başarılarını karnelerinde görmenin yanı sıra tatile çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. 15 günlük yarıyıl tatiline çıkacak olan öğrenciler, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü ders başı yapacaklar.

Tatil Dönüşümüz Muhteşem Olacak!

Okyanus Kolejleri Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik öğrencilerin tatili iyi bir şekilde değerlendirmesi için önerilerde bulundu. “Tatil Dönüşümüz Muhteşem Olacak!”  sloganıyla ilk olarak velilere tavsiyelerde bulunan Bora Serhat Çelik, “Öğrenmek sadece okuldaki bir yaşantı değildir. Evde, ekran karşısında, kitaplarda, yazarken, sohbet ederken, bir manzarayı veya şehrin kalabalığını izlerken de hayata dair çok şey öğrenilir. Çocuklarımızın ve anne babalarının gündeminde öğrenmek hep olmalı.” diyerek velilere önerilerde bulundu. Ayrıca Çelik, okulda öğrenilen bilgilerin unutulmaması için ailelerin öğrencilerle beraber belirli saatler ve günlerde tekrar yapması gerektiğini söyledi. Çelik,  termostaki sıcak suyun her ne kadar termos içinde olsa da zamanla ısısını kaybetmesi gibi tekrar edilmeyen bilginin de unutulacagını belirtti.

Kitapsız Tatil Olmaz

Önerilerinde öğrencilerin kitap okumaları gerektiğini vurgulayan Çelik, velilerin ve öğrencilerin tatili; kitaplarla baş başa uzun zamanların geçtiği zaman dilimleri olarak tanımlaması gerektiğini vurguladı.

Tüm Öğrencilerimize sağlık ve gelişim dolu aktif bir tatil dileriz. 

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
23 Ocak 2015, Cuma 16:50
Okunma
:
2.826 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emrah KARATEPE / 24 Ocak 2015, Cumartesi 08:50
Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, güzel ve verimli bir tatil geçirmelerini dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları