Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kantin Kartı’na İnternetten Para Yükleyebilirsiniz
Okyanus Kantin Kartı’na İnternetten Para Yükleyebilirsiniz
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’ndeki Troya Cafe'lerde kullanılan Okyanus Kantin Kartı’na artık internetten de para yüklenebilecek.

Yeni yapılan bir uygulama ile veliler artık Okyanus Kolejler’indeki Troya Cafe’lerde ödemelerde kullanılan Okyanus Kantin Kartı'na  www.okyanusstore.com sitesi üzerinden kolaylıkla para yükleyebilecekler.

 İnternet Erişimi Olan Her Yerden Kolay Yükleme

Okyanus Kolejleri Lojistikten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur konu ile ilgili olarak “İnternetten Okyanus Kantin Kart’a para yükleme uygulaması, muhasebe önlerinde kart yüklemek için oluşan kuyrukları azaltacak. Veliler internet erişimi olan her yerden 7 gün 24 saat kolaylıkla para yükleyebilecekler.” dedi.

Ürün Kısıtlama ve Günlük Harcama Limiti Belirleme

Okyanus Kantin Kartı sadece bir ödeme kartı olma özelliğinden daha fazlasına sahip. İnteraktif sistemi üzerinde yer alan Öğrenci Harcamaları başlığı altından velilerin öğrencilerin harcamalarını kontrol edebileceğini belirten Lektemur “Velilerimiz  kart için öğrencisine günlük harcama limiti belirleyecebileceği gibi, alınmasını istemediği, öğrencinin alerjisi olan ürünlere de kısıtlama getirebilmekte. Aynı zamanda dilediği tarih aralıklarını seçerek sadece kantin harcamalarını değil, kıyafet ve kitap-kırtasiye harcamalarını da detaylı bir şekilde görebilmekteler. Yine İnteraktif’ten kart yüklemesi için gerekli linki tıkladıklarında Okyanus Store web sitesine yönlendirilmekteler.” dedi.

Adım Adım Karta Para Yükleme

Okyanus Kanti Kart’a internetten para yüklemek için Okyanus Store online satış sitesinde yer alan OKYANUS KANTİN KARTI  yazısını tıklayın.

Açılan Okyanus Kantin Kart'a Para Yükleme sayfasındaki forma gerekli bilgileri doldurup kredi kartı ile ödemenizi yapın.İnternet üzerinden yapılacak kart yüklemelerde limit 30 TL.' dir.

Banka Kartları geçerli değildir, SADECE kredi kartı kullanılmaktadır.

Ödeme yaptıktan  en geç 24 saat içinde ödenen miktar karta aktarılacaktır.


Haber
:
Yegan LEKTEMUR
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
27 Kasım 2015, Cuma 11:48
Okunma
:
69.551 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları