Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Bilim Günün’de
Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Bilim Günün’de
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi resim öğrencileri tüm Avrupa’da her yıl Eylül ayının son Cuma günü Kutlanan "Researchers’ Night - Avrupa Bilim ve Eğlence Günü" nü Aydın Üniversitesi’nde kutladı.

26 Eylül 2014 Cuma günü Aydın Üniversitesi’nde gerçekleşen "Researchers’ Night - Avrupa Bilim ve Eğlence Günü"nde Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğretmen ve öğrencileri bilimsel deneylere, konserlere, sergilere, gösterilere ve açık oturum aktivitelerine katılarak eğlenceli zaman geçirdi.

Öğrenciler, Hayrettin Sönmez’e ait yağlı boya resim sergisini, moda tasarımı bölümü öğrencilerine ait kıyafet, ayakkabı, çanta tasarım sergisini ve Ekber Yeşilyurt atölyesinin gerçekleştirdiği yağlı boya resim sergisini de ziyaret etme fırsatı buldular.

HORIZON 2020 kapsamında yaklaşık 33 ülkede ve 300 şehirde tüm gün boyunca eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerle toplumun her kesiminden insanlar bir araya gelerek bilim ve eğlencenin iç içe olduğu çeşitli etkinlikler, gösteriler ile neşeli bir gün geçiriyor.


Haber
:
Selda HİLALOĞLU
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SELDA HİLALOĞLU,ELÇİN ÇAKALOĞLU
Tarih
:
29 Eylül 2014, Pazartesi 14:30
Okunma
:
1.457 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları