Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus 36 Projeyle Proje Yarışmasında İstanbul Lideri
Okyanus 36 Projeyle Proje Yarışmasında İstanbul Lideri
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul öğrencileri, yaptıkları bilimsel çalışmalarla ortaya koydukları toplam 36 projeleri ile Bu Benim Eserim Proje Yarışması İl değerlendirmelerinde lider oldular.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması (Bu Benim Eserim) İl Çalışma Kurulu Değerlendirmesi bu hafta belli oldu.

Okyanus Kolejleri Ortaokul öğrencileri danışman öğretmenleri ile birlikte matematik ve fen alanlarında hazırlamış oldukları projelerle İstanbul’da 29, Adana’da 7 proje olmak üzere toplamda 36 proje ile ilk turda başarılarını gösterdiler.

İstanbul’da toplam 4580 proje başvurusu yapılan Türkiye çapındaki bu büyük yarışmada, sadece 255 proje ilk elemeleri geçebildi.

Okyanus Kolejleri BARGEM(Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) öncülüğünde yarışmaya hazırlanan öğretmen ve öğrenciler, İstanbul’da ve Adana’da elemeyi geçen projelerin %10'luk dilimini kaplayarak başarı pastasında büyük bir paya sahip olduklarını gösterdiler.

Projeler 23-27 Mart 2015 tarihleri arasında Bölge Çalışma Grubu ve 30 Mart – 20 Nisan 2015 tarihleri arasında Bölge Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek.

Okyanus Kolejleri'nin 2015 'Bu Benim Eserim' Projeleri


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Mart 2015, Cumartesi 09:55
Okunma
:
1.429 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları