Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul ve TEOG Başarısında Sıfırlama Etütleri
Okul ve TEOG Başarısında Sıfırlama Etütleri
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul kademesi 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri için Sıfırlama Etütleri düzenliyor.

Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi 1 Aralık 2015’ten itibaren etüt derslerine yeni bir boyut getiriyor. Ortaokul kademesi Ölçme ve Değerlendirme Birimi ile yapılan çalışmayla, 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencileri için Sıfırlama Etütleri düzenliyor.

Bu Etütler, Öğrenme Eksikliklerini Sıfırlıyor

Okyanus Kolejleri Ortaokul Ölçme ve Değerlendirme Birimi öğrencilerin belirli periyotlarla katıldıkları “Ne Kadar Öğrendim” (NÖS) sınavı sonuçlarına göre öğrenme eksiklerinin analiz ediyor.

Bu kapsamda okul idarecilerine her ayın sonunda öğrencilerin sınav sonuçlarına göre gruplandırıldığı Sıfırlama Etüdü Öğrenci Listelerini gönderiyor.

Gelen analizlerden öğrencilerin eksiklerini detaylarıyla görebilen öğretmenler, öğrencinin öğrenme eksiklerini göz önüne alarak etüt programını oluşturuyorlar.

Konuyla ilgili olarak Ortaokul Ana Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz “ Çalışmaya sıfırlama etüdü dememizin sebebi, öğrencideki öğrenme eksikliklerini sıfırlayarak, hedeflenen başarıya ulaşmayı sağlamasıdır. NÖS sınavı sonuçlarına göre hazırlanacak Sıfırlama Etütleri ders programı, öğrencinin hem akademik hem de TEOG başarısına katkı sağlayacaktır.” dedi.

Velilere Etütler Hakkında Bilgi Verilecek

Yılmaz, Sıfırlama Etütleri’nin Okyanus Kolejleri’nin tüm kampüslerinde eşzamanlı olarak uygulanmaya başlandığını belirterek “başarıda okul, aile ve öğrenci üçgeninin öneminin farkındayız. Bu sebeple etütlere katılım konusunda öğrencileri yönlendirmesi için velilerimiz aranarak bilgi verilecektir.” dedi. 


Haber
:
Memnune GÖKDEMİR
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
02 Aralık 2015, Çarşamba 13:39
Okunma
:
16.740 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları