Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Okyanus'ta Velilere Özel 'Çocuğunuzla Tanışın' Semineri
Halkalı Okyanus'ta Velilere Özel 'Çocuğunuzla Tanışın' Semineri
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Kolejinde 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen ve tüm velilerinin katıldığı ”Çocuğunuzla Tanışın” semineri, velilerden büyük ilgi gördü.

Okyanus Kolejleri’nde bu yıl uygulanmaya başlayan ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tarafından yapılan Benego kişilik testleri; Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul öğrenci ve velilerine uygulandı.

Türkiye’de Okyanus Kolejleri’nde uygulanmaya başlanan Benego Kişilik Testi uygulaması ile veliler çocuklarını ve kendilerini daha iyi tanıyarak, iletişim kurmada hangi yolları izleyeceklerini öğrendiler. Çocukların gelişiminde etkili olan Benego testi ile kişisel açıdan güçlü ve zayıf yönler belirlenerek yapılması gerekenler tespit edildi. Veli ve öğrencinin yanı sıra öğretmenlere de uygulanan Benego kişilik testi ile kendi kişiliklerini tanımaları ve sınıf içerisinde öğrenci ile olan iletişimin gelişmesine katkıda bulunuldu.

Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda saat 19.00’da gerçekleştirilen seminerde Dr.Halil İbrahim Erden velilere, uygulama rapor sonuçları üzerinden değerlendirmeler yaptı. Rapor sonuçları örneklerle pekiştirilerek bilgilendirmelerde bulunuldu. Psikolojik danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından çıkışta velilere çocukların zihinsel gelişimi için hazırlanan kitap ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Dr. Halil İbrahim Erden’e katkılarından dolayı, Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerinin yapmış olduğu Ebru tablosu takdim edilerek teşekkür edildi.


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SİBEL KARADAĞ
Tarih
:
20 Ekim 2014, Pazartesi 20:18
Okunma
:
3.371 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları