Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Okyanus Koleji Öğrencilerinin Seçim Heyecanı
Halkalı Okyanus Koleji Öğrencilerinin Seçim Heyecanı
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Okul Başkanlık seçimleri yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Demokrasi Eğitimi Projesi” kapsamında yapılan okul meclis başkanlığı (temsilcisi) seçimi gerçekleştirildi. 25 Eylül 2014 Perşembe günü ilkokul ve ortaokul öğrencileri seçimi, 26 Eylül 2014 Cuma günü ise lise öğrencileri okul başkanlarını seçtiler.

Öğrenciler Temsilcilerini Seçti

Seçim öncesinde şube temsilcileri belirlenerek, Okul Meclisi için başkanlık adayları, adaylıklarını ortaya koydu. Meclis adaylarının, seçim ve propaganda çalışmalarının yanısıra, her adayın fotoğrafları çekildi, afişleri panolara asıldı. Aday öğrenciler, sınıfları dolaşıp kendilerini tanıtarak propagandalarını yaptı.

Seçim günü geldiğinde her kademe için kendi katlarında seçim sandıkları ve seçim ortamı hazırlanıp sınıf sınıf oy kullanma işlemi gerçekleşti. Seçimin ardından gün içerisinde sandıktan çıkarılarak sayılan oylar ile 2014-2015 Eğitim Öğretim Sınıf Temsilcileri ve Okul Meclis Başkanlıkları belirlenmiş oldu. En fazla oyu alarak seçimleri kazanan İlkokul Meclis Başkanı Ali Can Güzel, Ortaokul Meclis Başkanı Ayşe Nur Dursun ve Lise Meclis Başkanı Doğukan Başpınar Meclis Başkanı olmaya hak kazandı.

Okul Meclisini oluşturan öğrencilere 2014-2015 yılında yapacakları faaliyetlerde başarılar dileriz.

 


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sibel Karadağ
Tarih
:
30 Eylül 2014, Salı 11:23
Okunma
:
3.451 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları