Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Kampüsü Anadolu Lisesi Ceyhun Yılmaz’ı Ağırladı
Halkalı Kampüsü Anadolu Lisesi Ceyhun Yılmaz’ı Ağırladı
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi konferans salonunda Ceyhun Yılmaz ile “Sosyal medya nasıl kullanılmaz” söyleşisi gerçekleştirildi.

23.03.2017 Perşembe günü saat 14.00’te okul müdürü Erhan İban, lise kademe müdürü Mehmet Hançer tarafından karşılanan Ceyhun Yılmaz bir süre okul müdürü Erhan İban ve okul idarecileriyle sohbet ettiler.  Ardından konferans salonuna geçen Ceyhun Yılmaz, öğrencilerle bir araya geldi.

Ünlülerin sosyal medya hesaplarından örnekler vererek sosyal medyanın nasıl kullanılmaması gerektiğini anlatan Ceyhun Yılmaz; slayt ve videolarla, gençlerin ileriki zamanlarda hayatlarını olumsuz yönde etkileyecek durumların paylaşılmamasının önemli olduğunu belirtti.

Bilinçli bir sosyal medya kullanıcısının nasıl olması gerektiğiNİ esprili bir dille anlatan Ceyhun Yılmaz, söyleşi sonrasında Okyanus Anadolu Lisesi öğrenci meclisi başkanı Yaren İnanlı tarafında takdim edilen çiçeği kabul ederek, öğretmen ve öğrencilere kendisini ilgiyle izledikleri için teşekkür edip fotoğraf çektirerek okuldan ayrıldı.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
25 Mart 2017, Cumartesi 12:22
Okunma
:
685 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları