Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneşli Okyanus'ta Çocuğunuzla Tanışın Semineri
Güneşli Okyanus'ta Çocuğunuzla Tanışın Semineri
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Koleji'nde 23 Ekim 2014 Perşembe günü ortaokul velilerine Benego Testi sonuçları ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Okyanus Kolejleri’nde bu yıl rehberlik ve psikolojik birimi tarafından ortaokul kademesi öğrenci ve velilerine BENEGO kişilik testi uygulandı. Bu test öğrencilerin ve velilerin kişilik özellikleri, güçlü ve zayıf yanlarını ve kendilerini diğerlerinden ayıran özelliklerini ortaya koyan ve bunları ayrıntılı raporla açıklayan bir uygulama. Bu sonuçlar doğrultusunda anne ve babalar kendilerini ve çocuklarını daha iyi tanıyarak onların gelişiminde ve eğitim hayatında daha etkili ve daha faydalı ebeveyn olma çabalarına katkı sağlamış oldular.

'' Çocuğunuzla tanışın''

Benego Test raporları öğrenci ve veli raporu olarak ayrı ayrı dağıtıldı. Bu raporların nasıl değerlendirilmesi gerektiği ile ilgili Dr. Halil İbrahim Erden tarafından 23 Ekim 2014 Perşembe saat 19.00’da Güneşli Okyanus Koleji konferans salonunda '' Çocuğunuzla tanışın'' konulu seminer verildi. Yoğun bir katılım ile başlayan seminer, veliler tarafından dikkat ile dinlendi.

Seminer sonucunda beğenilerini dile getiren veliler,  bu tarz seminerlerin devamını beklediklerini ileterek seminerden memnuniyetle ayrıldılar.


Haber
:
Arzu KÖROĞLU
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ARZU KÖROĞLU
Tarih
:
31 Ekim 2014, Cuma 11:47
Okunma
:
1.309 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları