Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fen öğretmenlerimiz 1001 icat sergisindeydi
Fen öğretmenlerimiz 1001 icat sergisindeydi
  • Paylaş
Okulumuzun Fen bilimleri öğretmenleri 02 Eylül 2010 Perşembe günü Sultanahmet Meydanında açılan bu bilimsel miras sergisine ziyarette bulundular.

1000 yıllık tarihi süreçte İslam Medeniyetinin dünya bilim ve teknolojisine yaptığı katkının interaktif olarak aktarıldığı “1001 İcat- Bilim ve Teknolojinin 1000 Yıllık Serüveni” adlı sergi, Londra’dan sonra Sultanahmet Meydanı’nda açıldı.

Okulumuzun Fen bilimleri öğretmenleride 02 Eylül 2010 Perşembe günü Sultanahmet Meydanında açılan bu bilimsel miras sergisine ziyarette ettiler.

VII. yüzyıldan başlayarak XVII. yüzyıla uzanan bilimsel mirası gözler önüne seren 1001 İcat sergisinde bilim tarihine ışık tutacak birçok eserin yanısıra teknolojinin yardımıyla geçmişe uzanan sanal tarihi yolculuklar da yapılabiliyor. İslam Medeniyetindeki kültürel ve bilimsel mirasın yeni nesillere en doğru şekilde aktarıldığı sergi, 5 Ekim 2010 tarihine kadar görülebilecek. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize bu tarihi içerikli sergiye katılmalarını tavsiye ediyoruz…


1001 İcat Sergisi


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Eylül 2010, Cuma 12:00
Okunma
:
8.376 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları