Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji 5. Sınıflarından Funday Programı
Fatih Okyanus Koleji 5. Sınıflarından Funday Programı
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri 3 Haziran 2015 Çarşamba günü yoğun bir eğitim-öğretim yılını Funday etkinlikleri ile taçlandırdılar.

Öğrenciler yıl boyu edindikleri dil eğitimlerini, birbirinden güzel gösterilere yansıttılar. Ailelerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük keyif aldığı etkinliklerde, öğrenciler öğrendikleri İngilizce dilini oyunlarında akıcı bir şekilde kullandılar. Yabancı dil eğitiminin önemli olduğu günümüzde, öğrencilerin İngilizce dilini akıcı bir şekilde oyunlarında kullanması ailelerine büyük gurur yaşattı.

Halkalı Okyanus Koleji 5-A Sınıfının ‘Hayalimdeki Meslek’ temalı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. 5-B Sınıfı kızlarının dansları izleyenlerin güzel zaman geçirmelerini sağladı. Aynı zamanda İngilizce olarak okudukları tekerlemeler de son derece başarılıydı. En orijinal şovları ise mini müzikal drama oyunları ve verdikleri mesajlardı. 5-C Sınıfının dansları ve korusu da izleyenleri eğlendirirken en büyük beğeniyi hep birlikte oynadıkları tiyatro oyunu ve bardak şovları aldı.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Halil AKTAŞ
Tarih
:
30 Haziran 2015, Salı 15:42
Okunma
:
1.499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları