Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Kampüsünde Münazara Turnuvası Yapıldı
Fatih Kampüsünde Münazara Turnuvası Yapıldı
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji ortaokul kademesi Türkçe zümresi 16 Ocak Pazartesi günü okulun konferans salonunda okul içi münazara turnuvası gerçekleştirdi.

Münazarada yarışacak öğrenciler yapılan seçmelerden sonra 7/A sınıfından Bora KOCAAHMET, Erim ARSLAN, Ebru ÖZÇAKICI, Murat KARAKUŞ ve Ömer Akın YÜCEL, 7/B  sınıfından ise Ahmet Arda ARIKAN, Defne UYSAL, Fatih Efe YÜCEL, Ayşe Pelin Akgün, Emre ÖZDEMİR yarışmada sınıflarını temsil edecek olan isimler oldular. Konu seçimi için yapılan kurada 7/A sınıfı “Yabancı dillerden Türkçe’ye alınan kelimeler dilimizi zenginleştirir.” tezini 7/B sınıfı ise “Yabancı dillerden Türkçe’ye alınan kelimeler dilimizi bozar.” tezini seçmişlerdir.

7/A ve 7/B sınıfından seçilen bu öğrenciler "Yabancı dillerden Türkçe’ye kelime almak dilimizi bozar mı yoksa bozmaz mı ?" tezlerini jürinin ve izleyicilerin önünde başarıyla savundular.

Öğrencilerimiz dilimizi doğru ve etkili kullanarak, kendilerini ifade edebilmişler, düşüncelerini savunmuşlar, takım çalışması ve  dayanışma ruhuyla hareket ederek başarılı bir sunum gerçekleştirmişlerdir.

Münazara turnuvasında jüri üyeliğini Esra KAHRAMAN, Enes KOÇUK, Aliye SEVİNÇ ve Işıl AKDEDE öğretmenlerimiz yaptı. Jüri üyelerimizin yaptığı puanlamada 80 puan farkla 7/B sınıfı birinci oldu. Bu münazarada başarılı olan 7/B sınıfı öğrencileri okulumuzu şubeler arası münazara turnuvasında temsil edeceklerdir. Yarışma için yaptıkları hazırlıklar, çalışmalar ve gayretlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
19 Ocak 2017, Perşembe 13:26
Okunma
:
2.231 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları