Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü Okyanus Kolejlerinin
Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü Okyanus Kolejlerinin
  • Paylaş
“Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ni Okyanus Koleji olarak yürütmüş olduğumuz “UBAM Uzay Çağına İlk Adım” projemiz ile kazandık.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ni Okyanus Koleji olarak yürütmüş olduğumuz “UBAM Uzay Çağına İlk Adım” projemiz ile kazandık.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik yarışmasına, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 2581 başvuru yapılmıştır. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda proje raporları değerlendirilmiş, bunun sonucunda 303 çalışma saha ziyaretine kalmıştır.

Bu aşamada Avcılar Okyanus Kolejimiz MEB tarafından görevlendirilmiş 3 jüri üyesi tarafından ziyaret edilmiştir. UBAM sorumlumuz Abdullah Karalar ve Bargem ekibinin hazırladığı proje raporu, UBAM merkezimiz, bu merkezde yürütülen faaliyetler, öğrencilerimize ve çevre okullara yaptığımız etkinliklere ait belgeler ayrıntılarıyla sunulmuştur.

MEB tarafından gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 94 çalışma Bölge Ödülüne layık görülmüştür. 12 bölgeyi temsilen 11 ilde bölgesel ödüller sahiplerine verileceeği bugün Bakanlık tarafından açıklanmıştır.

Bu güzel ve büyük başarı için Okyanus BARGEM ekibine teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Abdullah KARALAR
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
16 Kasım 2016, Çarşamba 11:06
Okunma
:
14.864 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları