Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çaço Kitap Tiyatrosu'ndan Miniklere Kitap Okumayı Sevdiren Oyun
Çaço Kitap Tiyatrosu'ndan Miniklere Kitap Okumayı Sevdiren Oyun
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji'nde, çevre anaokulları miniklerinin de katılımyla çocuklara kitap okumayı sevdirmeyi amaçlayan "Masal Kütüphanesi" adlı çocuk oyunu sahnelendi.

Okyanus'ta miniklere kitap okumayı sevdirmeyi amaçlayan tiyatro oyunu...

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, Çaço Kitap Tiyatrosu tarafından "Masal Kütüphanesi" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Çevre anaokullarından gelen minik öğrencilerin de katıldığı oyun, öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.

Bu Oyunda  Çocuklar Hem Seyirci, Hem Oyuncu

Çocuklara kitap sevgisini tiyatro vasıtasıyla kazandırmayı amaçlayan oyun Masal Abla Çocuk Tiyatrosu sahibi Zeynep Erkorkmaz tarafından hazırlandı.  Sahip olduğu değerler eğitimi ve çocuklara tiyatroyu sevdirme özelliği ile  "Masal Kütüphanesi"  oyunu aynı zamanda bir sosyal sorumluluk  projesi olma özelliği de taşıyor. Tiyatroyu izleyen çocuklar, ayrıca sahnedeki oyuna eşlik ederek ederek hayal dünyalarını yansıtıyorlar.  Çocuklar eğlenirken öğreniyorlar.

Sancaktepe Okyanus'a konuk olan Sevgi Ağacı Anaokulu, Akd Sancaktepe, Akd Ümraniye, Çiçeğim Anaokulu ve Arya Anaokulu'na teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
18 Nisan 2014, Cuma 08:42
Okunma
:
2.398 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları