Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus’ta Masal Anlatma Yarışması Finali Heyecanı
Beylikdüzü Okyanus’ta Masal Anlatma Yarışması Finali Heyecanı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji’nin ev sahipliği yaptığı, Okyanus Kolejleri tüm kampüslerinin katıldığı Masal Anlatma Yarışması'nın büyük finali 20 Mart 2015 Cuma günü gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi'nin hazırlamış olduğu Masal Anlatma Yarışması ile öğrencilerin özgüvenlerini ve kendilerini doğru ifade edebilmeleri yolunda birçok kazanımı bünyesinde barındırdı. Beden dili ile birlikte Türkçeyi güzel ve etkili kullanma, bireysel rol yapma becerisi ile duygudaşlık kurma gibi kıstasları edinmelerini sağlama bakımından çok faydalı olan yarışma, seyirciler tarafından da büyük beğeni aldı.

Kazanan “Rapunzel” İle Pelin Aksoy Oldu

Okyanus Kolejleri tüm kampüslerinde gerçekleştirilen yarışma sonunda finale kalan 5 öğrenci hazırlandıkları masalın; duygu dünyasına girerek ve dinleyicileri de masalın içine katarak performanslarıyla jüriyi etkilemeye çalıştılar. Yapılan yarışma sonucunda Beylikdüzü Okyanus Koleji 5-B Sınıfından Pelin Aksoy, “Rapunzel” masalı ile yarışmayı kazanan öğrenci oldu. Avcılar Okyanus Koleji “Hansel ile Gratel” masalı ile ikinci olurken 3.lüğü “Keloğlan” masalı ile Fatih Okyanus Koleji elde etti. 

Eğlenceli ve kıyasıya rekabetin olduğu yarışma sonunda ortaöğretim öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek öğrencileri katılımları için tebrik etti. 10 Okyanus Puanı ile ödüllendirilen öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. 


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Mehmet Hanifi Çamlı
Tarih
:
27 Mart 2015, Cuma 14:46
Okunma
:
2.986 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları