Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus’ta İlköğretim Haftası Kutlandı
Beylikdüzü Okyanus’ta İlköğretim Haftası Kutlandı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencileri 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına, 15 Eylül 2014 Pazartesi günü İstiklal Marşı ve bayrak töreni ile “Merhaba” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Beylikdüzü Okyanus Koleji İlkokul Müdürü Elif Aslan’ın yapmış olduğu konuşma ile başladı. Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencilerinden 4-C Sınıfı’ndan Azra Deniz Gürbüz, 4-B Sınıfı’ndan İbrahim Berke Şafak, 4-D Sınıfı’ndan Efe Temiz ve 4-A Sınıfı’ndan Yeliz Özgür, okudukları şiirler ile törene renk kattı.

“Okul, Sevgi, Bilgi Ve Hoşgörünün Bütünleştiği Yerdir”

Yeni eğitim öğretim yılının ilk töreninde konuşan Beylikdüzü Okyanus Koleji Sınıf Öğretmeni Nezaket Koyluç "Okul, sevgi, bilgi ve hoşgörünün bütünleştiği yerdir. Bu dört duvar bizi her yönüyle hayata hazırlar. Burada, bu bahçede açar en güzel çiçekler. Bu bahçede kök salar en yıkılmaz çınarlar. Bizler burada öğrencilerimiz için varız. Yarının büyükleri olan öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın çabası içindeyiz.” diyerek okulun önemine vurgu yaptı.

Törenin ardından sınıflarında yerlerini alan öğrenciler ilk derslerine başlamanın heyecanını yaşadı. 


Haber
:
Özcan ULUSOY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Önder ÇELEN
Tarih
:
19 Eylül 2014, Cuma 14:37
Okunma
:
3.331 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları