Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus'ta 23 Nisan Şöleni
Beylikdüzü Okyanus'ta 23 Nisan Şöleni
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrenci ve velilerin katıldığı görkemli bir şölene dönüştü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde coşkuyla kutlandı...

Beylikdüzü Okyanus Koleji'ndeki 23 Nisan kutlaması, öğrencilerin gösterileri ve velilerin katılımıyla şenlik havasında geçti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Okul Müdürü Mesut Mugan’ın konuşmasının ardından lise öğrencilerinden oluşan bando takımının gösterisi ile devam etti.


Şiirlerle Duygu Dolu Anlar

5-A Sınıfı öğrencileri Gülizar Sude Avşar, Nil Rengin Ersöz; 5-D Sınıfı öğrencileri Sıla Soyuçetin, Ceren Düven; 3. Sınıf öğrencileri Taha Karataş, Vural Kaan Kılıç, Ali Ünal; 2. Sınıf öğrencileri Özge Eren, Baran Gers, Barbaros Şıracı, Ahmet Berk Arslan ve Abdülaziz Adnan; 4.Sınıf öğrencileri Erbay Çünker, Egemen Tenekeci, Bülent Berk Bozdemir ve Alihan Bulut; günün anlam ve önemini anlatan şiirleriyle davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Dans ve Halk Oyunları Gösterisi

İlkokul öğrencilerinin sunduğu modern dans gösterisi ve 1.Sınıf  öğrencilerinin sunduğu dans gösterisi de programa renk kattı.

7. Sınıf kız öğrencilerinin oynadığı Silivri yöresi halk oyunları gösterisi de büyük beğeni topladı.

Jimnastik Gösterisi ve Müzik 

Beden Eğitimi Zümresi'nin hazırladığı Anaokulu, 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin jimnastik gösterisi izleyenleri şaşırtırken, Vurmalı Çalgılar Kulübü öğrencileri ile koronun sunduğu şarkılar coşkuyu daha da artırdı.

Lise öğrencilerinin müzik eşliğinde sergilediği kule ve jimnastik gösterisi de büyük küçük herkese heyecan dolu anlar yaşattı.

Dağcılık Kulübü'nden Bayraklı Gösteri

Dağcılık Kulübü öğrencilerinden M. Sait Kandilci ve öğretmeni Osman Binici'nin okulun terasından bahçeye doğru inerek Türk bayrağı açması ise törenin en güzel anlarından biri oldu. O sırada terastan bırakılan balonlar havada uçuşarak renkli bir görüntü yarattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar; 23 Nisan'ı büyük bir şölene dönüştüren tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz...

 


Haber
:
Özer Tuna
Editör
:
Özer Tuna
Tarih
:
24 Nisan 2014, Perşembe 13:16
Okunma
:
6.668 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Özlem Canli / 24 Nisan 2014, Perşembe 13:53
Gercekten cok guzel ve anlamli bir bayram gecirdik tum arkadaslarimi tekrar tebrik ediyorum
Özer Tuna / 24 Nisan 2014, Perşembe 14:11
Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.
MUKADDES KESKİN / 24 Nisan 2014, Perşembe 14:59
HER ŞEY MUHTEŞEMDİ HERKESİ TEBRİK EDİYORUM
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları