Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Kolejleri Anaokulu öğrencileri ile Yıldız Yağmuru Etkinliği yapıldı.
Beylikdüzü Okyanus Kolejleri Anaokulu öğrencileri ile Yıldız Yağmuru Etkinliği yapıldı.
  • Paylaş
22.02.2015 - 23.02.2015 Haftaları arasında Beylikdüzü Okyanus Kolejleri Anaokulu öğrencileri ile Yıldız Yağmuru Etkinliği yapıldı

22.02.2015 - 23.02.2015 Haftaları arasında Beylikdüzü Okyanus Kolejleri Anaokulu öğrencileri ile Yıldız Yağmuru Etkinliği yapıldı.
 
Okul içi etkinliğimizde öncelikle okulda ve evde çocukların karşısına çıkabilecek minik yıldızlar hazırladık. Çocuklara bu yıldızları kazanabilmeleri için bazı sorumlulukları yerine getirmeleri hakkında bilgi verdik.Hazırlanan yıldızların Samanyolu Galaksisinden geldiğini söyledik. Galaksiden gelen iki mektupla çocuklar heyecanlandırıldı ve etkinlik için teşvik edildi. Bir haftanın sonunda toplanan yıldızlar ile okulumuzda bir galaksi oluşturuldu. Etkinlik günü hazırlanan büyük bir yıldız alanda dolaşarak çocuklara başarısından dolayı teşekkür etti ve eğlence başladı. Çocuklar müzik eşliğinde dans ederek etkinliği tamamladı. 
 
 
 

Haber
:
BİLLUR GÜNAY
Editör
:
BİLLUR GÜNAY
Fotoğraf
:
BİLLUR GÜNAY
Tarih
:
04 Mart 2015, Çarşamba 12:08
Okunma
:
1.373 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları