Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Oryantasyon Haftasına İngilizce Etkinlikleriyle Başladı
Bahçelievler Okyanus Oryantasyon Haftasına İngilizce Etkinlikleriyle Başladı
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri oryantasyon haftasında İngilizce derslerine eğlenceli bir başlangıç yaptı.

Bahçelievler Okyanus Koleji 1. sınıf öğrencileri, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılına 8 Eylül 2014 tarihinde oryantasyon haftasıyla 1 hafta erken merhaba dedi. 1. sınıf öğrencileri, oryantasyon haftasında ilk İngilizce derslerinde “WELCOME” yaka kartlarıyla karşılandılar. İlk İngilizce derslerinde “What’s your name?” soru kalıbını öğrenen öğrenciler, bu soruya doğru bir şekilde cevap verdiklerinde “WELCOME” yaka kartlarını hediye olarak aldılar. Bahçelievler Okyanus Koleji, 1. Sınıf öğrencileri için “POPCORN” temalı bir pano hazırlandı ve panonun üzerinde öğrenci isimleri yazıyordu. Aynı zamanda 11 Eylül 2014 günü İngilizce oyunlar oynayarak, İngilizce dersine keyifli bir şekilde alışmış oldular. “IF YOU HAPPY AND YOU KNOW IT” ve “THE HOKEY POOKEY” şarkıları eşliğinde şarkıda geçen hareketleri yapan öğrenciler İngilizce komutlara eğlenceli bir şekilde aşina oldular.


Haber
:
Sena Zehra GÜNGÖR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
SENA ZEHRA GÜNGÖR
Tarih
:
13 Eylül 2014, Cumartesi 11:03
Okunma
:
2.538 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları