Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Grubu İngilizce Dersinde Aile Bireylerini Tanıyor
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Yıldızlar Grubu İngilizce Dersinde Aile Bireylerini Tanıyor
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu Öğrencileri 9 Şubat Salı günkü İngilizce dersinde evden getirdikleri fotoğraflar eşliğinde aile bireylerini tanıttı.

II. döneme Bebop ders kitabının “I Love My Family” (Ailemi Seviyorum) başlıklı ünitesi ile başlayan Yıldızlar grubu öğrencileri öncelikle kitapta yer alan resimlere bakıp sohbet etti. Sohbet sonrasında Mrs. Aslı ses CDsini açarak “grandma, grandpa, uncle, aunt, mummy, daddy, brother, sister” kelimelerinin telaffuzlarını çocuklara dinletti. Dinleme egzersizinin ardından sınıfta yer alan kuklalar ve flash kartlar eşliğinde pekiştirme yapıldı.Daha sonra, geniş aile bireyleriyle ilgili minik bir şarkı dinlendi. Ve Mrs. Aslı öğrencilerin getirdikleri fotoğrafları tahtaya yapıştırdı. Öğrencileri tek tek tahtanın önüne çağırarak fotoğraflar üzerinden sohbet etti, sorular sordu. Bu keyifli etkinlik sayesinde çocuklar arkadaşlarına akrabalarını tanıtmanın mutluluğunu yaşadı.Yepyeni kelimeleri daha gerçekçi ve kalıcı bir yolla öğrenmeye başlayan Yıldızlar, ikinci döneme keyifli bir şekilde merhaba dedi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
12 Şubat 2016, Cuma 17:04
Okunma
:
1.713 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları