Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşku ile Kutlandı
Avcılar Okyanus 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşku ile Kutlandı
  • Paylaş
TBMM'nin 96. Açılış Yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı Kapsamında, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerimiz Birbirinden Güzel Gösteriler Yaparak, Velilerden Büyük Alkış Aldılar.

Törenimizde Anaokulu D sınıfının “Yunuslar Rondu” büyük bir beğeni toplarken, okulumuz öğrencilerinde Rabia Ay, Azra Aciroğlu, Ulaş Evren Maden, Toprak Kaya, Onat Gürbey, Ceren Naz Çınar, Zeynep Bektaş ve Miray Gürşat ,coşku içerisinde şiirlerini seslendirdiler. Ayrıca 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz koro çalışmaları ve jimnastik gösterileri ile programı renklendirdiler. 6. ve 7. Sınıflarımız sergiledikleri halkoyunları ile izleyicilere yöresel coşku yaşattılar. 1. Sınıflarımız “Roman Havası” ile herkesi neşelendirirken, programın sonuna doğru 4. 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz yaptıkları “Kule Gösterisi” ile milli duygularımıza heyecan kattılar.

Yapılan gösterilerin ardından, yarışmalar (Halat çekme, sandalye kapmaca, penaltı yarışı, basket atma yarışı, çuval yarışı ve yumurta topu taşıma) ve etkinliklerimiz saat 14.00’a kadar devam etmiştir. 23 Nisan etkinlikleri anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise velilerinin yoğun katılımı ve destekleri sayesinde coşkulu bir şekilde kutlandı.

Çocuk Şenliğimize katılım gösteren tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun.


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Uğur Rahma
Tarih
:
05 Mayıs 2016, Perşembe 11:22
Okunma
:
2.124 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları