Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Avcılar Okyanus 1. Sınıf Öğrencileri Oryantasyonda
Avcılar Okyanus 1. Sınıf Öğrencileri Oryantasyonda
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji İlkokul 1. sınıf öğrencileri 14 Eylül 2015 tarihinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılına oryantasyon haftasıyla başlangıç yaptılar.

Bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan öğrenciler velileri ile birlikte okullarına geldiler. Veli ve öğrencileri karşılayan Avcılar Okyanus Koleji öğretmenlerinin,  öğrencileri teslim alırken velilere verdikleri “Emanetiniz için teşekkür ederiz” zarfları velileri oldukça duygulandırdı.

Bir hafta boyunca, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile kaynaşan öğrenciler çeşitli etkinlikler ile okulu sevmeye başladılar. Oryantasyon haftasının ilk gününde okullarını keşfe çıkan öğrenciler, ikinci evleri olacak Avcılar Okyanus Koleji’ni tanımanın mutluluğunu yaşadılar. Oryantasyon ve uyum haftasının ilk gününde sınıf öğretmenleri öğrencilere hediye verdiler. Oryantasyon haftasının diğer günlerinde ise okul ve temizlik kuralları öğretildi.

Veliler Tanıtım Seminerinde

Avcılar Okyanus Koleji'nde oryantasyon haftasının son gününde velilere bilgilendirme semineri verildi. Seminerde Avcılar Okyanus Koleji Sınıf Öğretmenliği Zümre Başkanı Burçin Reçber; 1. sınıf hazırlık programı ve harf öğretimi konusunda, Rehberlik Bölümünden Serap Aydın; okuldaki rehberlik hizmetleri, Beden Eğitimi Bölümünden Sevil Pekmezci; okuldaki beden eğitimi faaliyetleri, Avcılar Okyanus Koleji İngilizce Öğretmenliği Zümre Başkanı Melda Yılmaz, okulda sene boyunca gerçekleşecek İngilizce etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Seminerde Avcılar Okyanus Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz, velilere İnteraktif sistemi hakkında detaylı bilgi verdi. Okul kuralları hakkında bilgi veren Avcılar Okyanus Koleji Müdürü Derya Akgüç Cin ise son olarak eğitim kadrosunu tanıttı. Seminer sonunda velilere verilen kokteyl ile sıcak bir ortam sağlanarak veliler birebir sohbet etme fırsatı buldu. 


Haber
:
Metin YILMAZ
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Uğur RAHMA
Tarih
:
02 Ekim 2015, Cuma 13:12
Okunma
:
2.552 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları