Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulları KidZania'da
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulları KidZania'da
  • Paylaş
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji Yaz Spor Okulu öğrencileri, Akasya KidZania Eğlence Merkezi'ne giderek çeşitli meslekleri deneyimleme şansı buldular.

Okyanus Kolejleri'nin nitelikli eğitimi, yazın da Yaz Spor Okulları'nda devam ediyor...
 
6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, masa tenisi, buz pateni gibi spor dallarında eğitim alırken; eğitsel dersler, İngilizce ve Survivor Okyanus yarışmalarıyla eğlenerek öğreniyorlar.
 
Hafta içi yapılan derslerde 4 gün eğitim alan öğrenciler, Cuma günleri düzenlenen dış mekan gezilerine katılıyorlar. Bu sayede hem yaşıtlarıyla keyifli vakit geçiriyor, hem de bir birey olarak aileleri olmadan sosyal ortamlarda bulunarak grup içi davranışlarını ve özgüvenlerini geliştiriyorlar.
 
16 Haziran 2014 Pazartesi günü açılan Okyanus Yaz Spor Okulları'nda dış mekan gezilerinin ilki 20 Haziran 2014 Cuma günü gerçekleştirildi.
 
Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulu öğrencileri, Akasya Kidzania Eğlence Merkezi'ne gittiler.
 
Öğrenciler, son derece güvenli bir ortamda yetişkinlerin dünyasındaki meslekleri ve aktiviteleri, gerçek dünyanın kopyası bir şehirde rol yaparak bire bir deneyimlediler.
 
 
 
 

Haber
:
Banu YÜCEL
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Ataşehir ve Sancaktepe Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
30 Haziran 2014, Pazartesi 10:07
Okunma
:
3.873 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları