Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Anne Babalardan 8. Sınıflar'ı Duygulandıran Mektup
Anne Babalardan 8. Sınıflar'ı Duygulandıran Mektup
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 8-C Sınıfı öğrencileri, anne babalarından gelen sürpriz mektupları okurken duygusal anlar yaşadılar.

Avcılar Okyanus Koleji 8-C Sınıfı öğrencileri, 15 Nisan 2014 Salı günü, sınıf danışman öğretmeni Emine Özdemir tarafından düzenlen özel bir sürprizle karşılaştılar.

Anne ve babalarından gelen sürpriz mektuplar karşısında oldukça heyecanlanan öğrenciler, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadılar.

En Değerli Hatıra

Yazılanları okuyunca çok mutlu olan öğrenciler, ailelerinin kendileriyle ilgili duygu ve düşüncelerini daha net anlama fırsatı bulup, böylelikle ömür boyu hatırda kalabilecek, onları okudukça motive edecek mektuplar edindiler.

Kendilerine yazılan mektubu sınıfta gönüllü olarak paylaşmak isteyen öğrenciler, arkadaşlarını ve öğretmenlerini de duygulandırarak, aile kavramının insan hayatındaki önemi ve değerini bir kez daha hatırlamış oldular.

Yaşları ne olursa olsun, evlatlarını hala kucaklarına ilk aldıkları anda hissettiklerini hatırlayan, yaşamlarındaki değişimin getirdiği güzellikleri sonuna kadar yaşadıklarını belirten anne ve babalar; en özel duygularını yazarak çocuklarına sevgilerini sundular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Nisan 2014, Perşembe 10:48
Okunma
:
1.859 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları