Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Adana Okyanus Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Heyecanı Yaşandı
Adana Okyanus Kolejinde Cambridge Sertifika Töreni Heyecanı Yaşandı
  • Paylaş
4 Haziran 2016 Cumartesi günü uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavına girerek sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri tarafından sertifikalarını aldılar.

Adana Okyanus Koleji’nde 23 Eylül 2016 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda tüm ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri ile Cambridge Sertifika töreni heyecanı yaşandı. 4 Haziran’da yapılan Cambridge sınavına katılarak sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları İngilizce öğretmenleri tarafından verildi. Arkadaşları tarafından büyük ilgiyle ve coşkuyla karşılanan öğrencilerimizin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Bu sınava katılarak öğrencilerimiz aldıkları İngilizce eğitimini en iyi şekilde belgelemiş oldular.

Okulumuzda sınava hazırlık 2. sınıftan itibaren Cambridge dersleriyle yapılır. Cambridge Üniversitesi ve British Council tarafından uygulanan bu sınava öğrencilerimiz ayrıldıkları kurlara göre her eğitim öğretim yılının sonuna doğru katılabilirler.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
26 Eylül 2016, Pazartesi 14:56
Okunma
:
1.198 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları