Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 4. Okul Öncesi Eğitim Seminerine Büyük İlgi
4. Okul Öncesi Eğitim Seminerine Büyük İlgi
  • Paylaş
22 Ocak 2011 Cumartesi günü eğitimcilere yönelik olarak düzenlenen 4. Okul Öncesi Semineriyle akademisyenleri ve eğitim dünyasının farklı simalarını ağırladı.

22 Ocak 2011 Cumartesi günü Bahçeşehir Okyanus Kolejleri Kampüsü'müz eğitimcilere yönelik olarak düzenlenen “4. Okul Öncesi Semineri”yle akademisyenleri ve eğitim dünyasının farklı simalarını ağırladı.

Okul öncesi eğitimde öğrencilerimize en iyisini verebilmek adına bilgilerin paylaşıldıkça güzel ve yararlı olacağı inancıyla 4 yıldır düzenlemiş olduğumuz Okul Öncesi Semineri'ne bu yılda bir birinden değerli katılımcı ve konukların eşliğinde yapıldı.

Seminer ilk olarak Marmara Üniversitesi'nden Yard. Doç. Dr. Ercan MERTOĞLU’nun “Okul Öncesi Eğitimde Öğretim Yöntemi Olarak Müziğin Kullanılması” konu başlıklı sunumu ile başladı. Doktor Ercan MERTOĞLU'nun keyifli sunumunun ardından programın ikinci bölümünde Central Washington Üniversitesi'nden Prof. Dr. Teresa Marie WALKER ve Mrs Verna KING'in “Sınıf Yönetimi” ve “Bloom ve Gardner’in bir arada günlük planlara uyumlanması” konu başlıklı sunumu ile devam etti.

Son olarak da Marmara Üniversitesi'nden Doç. Dr. Rengin ZEMBATOkul Öncesinde Problem Çözme ve Yaratıcılık” konulu sunumunu yaparak engin bilgilerini katılımcılara aktardı.

Okyanus Kolejleri olarak düzenlemiş olduğumuz seminer, karşılıklı etkileşim, iyi dilek ve temenniler ile son buldu. Seminerimize iştirak eden akademisyen ve eğitimcilere teşekkür eder, eğitim hayatlaro boyunca başarılar dileriz.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Ocak 2011, Pazartesi 17:12
Okunma
:
9.180 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları