Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Ben de 'Yazar'ım Yarışması"na Başvurular Başladı
"Ben de 'Yazar'ım Yarışması"na Başvurular Başladı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul Türkçe zümresinin Türkiye genelinde tüm ortaokul öğrencileri için düzenlediği "Ben de 'Yazar'ım Yarışması"na başvurular başladı.

Yetenek Merkezli Eğitime önem veren Okyanus Kolejleri, Türkiye’deki genç yetenekleri keşfetmek ve onlara duygu ve düşüncelerini ifade etmede fırsat tanımak için bir yarışma düzenliyor. 

Okyanus Kolejleri Ortaokul Türkçe zümresi tarafından düzenlenen Türkiye genelinde tüm ortaokul öğrencilerine açık olacak "Ben de 'Yazar'ım Yarışması"na başvurular başladı.

"Türkiye’deki Küçük Yazarları Keşfedeceğiz."

Yarışmayla ilgili olarak Okyanus Kolejleri Ortaokul Türkçe bölüm başkanı Serap Seyfi "Türkiye'nin eğitim markası Okyanus Kolejleri'nde geleneksel olarak her yıl yapılan "Ben de ‘Yazar’ım Yarışması'nı gelen talepler neticesinde bu yıl Türkiye genelinde yapmaya karar verdik. Bu yarışma, öğrencilerin hem yazı yazma konusundaki ön yargılarını kıracağı hem de yepyeni, farklı, taze fikirlerin ortaya çıkarılabileceği, ayrıca  düşünme ve düşündüklerini ifade edebilecekleri bir yarışmadır. Türkiye'deki küçük yazarları keşfedeceğiz. Tüm öğrencilerimizin eserlerini bekliyoruz." dedi.

Türkiye genelinde tüm ortaokul öğrencilerine açık olacak "Ben de 'Yazar'ım Yarışması"na ortaokul öğrencileri kaynakları tükenen gezegenimizin ağzından insanlığa hitap eden bir mektup yazarak katılabilirler. Yarışma için son başvuru tarihi 31 Mart 2016.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru için Ben de Yazarım Türkiye sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Haber
:
Serap SEYFİ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
08 Şubat 2016, Pazartesi 09:04
Okunma
:
14.297 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları